- 12 Haziran 2015
- 32.925
- 25.807
- 2.533
Güzel. İlk 11 olur mu bilinmez ama kadroda olur artık.Bugün Jelert'in kadroda olup olmayacağı belli olacak. İdmanda olursa görürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel. İlk 11 olur mu bilinmez ama kadroda olur artık.Bugün Jelert'in kadroda olup olmayacağı belli olacak. İdmanda olursa görürüz.
şaka mı bu kadroEkli dosyayı görüntüle 255793
Mücadeleci 11 İcardi hariç diğer oyuncuların hepsi sahada mücadele ediyor zaten kanatlardan orta içeriye kesme derin pas falan yok en iyisi bu 11 ☺![]()
burda sorgularımJelert idmana başlamış lakin takımla değil galiba, toplu idman. Takımla idmana başlaması için biraz süre gerekecek, o sebeple bu maçta olmama ihtimali yüksek. Bugün-yarın takip etmek lazım.
Bu durum bence alışsın diye değil ya, ciddi ciddi idmanlarda yoktu zaten, şimdi ise toplu çalışmalara başlamış, takımla değil yine.burda sorgularım
sakat adama mı 9+2 verdik
ya da nasıl anında sakatlandı
nasıl 5 dk bile süre alamadı..
çıldırırsın ya
trasnferi yapmışsın sal oynat - daha iyi adaptasyon yok
ben yemem ufak ağrıları, garip bir kafa senelerdir - 2 hafta takılsın sonra oynar. yok ya.
"ufak ağrı" olayı bayadır var - kafasında oynatmayacağı varsa bunu öne sürüyor okan hoca.Bu durum bence alışsın diye değil ya, ciddi ciddi idmanlarda yoktu zaten, şimdi ise toplu çalışmalara başlamış, takımla değil yine.
Yani geldiğinde bir ağrısı olmuş sonrasında galiba nüksetmemesi için böyle düşünüldü. İlk idman sonrası mı oldu ne zaman oldu müphem tabi üstad
Takımla başlarsa idmana görürüz bence maçta, ama yoksa haftaya artık anca..."ufak ağrı" olayı bayadır var - kafasında oynatmayacağı varsa bunu öne sürüyor okan hoca.
satılacaksa oyuncu "ağrı var" oynatmıyor
trip yapıyorsa "ağrı var" oynatmadık
ben yemiyorum pek. Hatay maçında izlememiz lazım yenileri.
işte bunları hesaba katmak lazım - "sağ bek aldık" ama süre veremiyoruz.Takımla başlarsa idmana görürüz bence maçta, ama yoksa haftaya artık anca...
Sezonu Kaan ile açmamız skandal, hatta muhtemelen ilk lig maçına da Kaan ile çıkacağız.işte bunları hesaba katmak lazım - "sağ bek aldık" ama süre veremiyoruz.
düşün işte - adam devşirmeyle yarı-sakat götürdü...Sezonu Kaan ile açmamız skandal, hatta muhtemelen ilk lig maçına da Kaan ile çıkacağız.