⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Dubois bir daha forma giymesin, Köhn hemen gönderilsin, Abdülkerim’e iyi para veriyorlarsa gitsin. Zaha gitti, Kerem kalacak gibi.

Bir kanat, bir orta saha, bir sol bek mutlaka alınsın. Okan hocamın ekstra bir iş yapacağı yok, bari eline daha iyi oyuncular verin de kendi kendilerine kazansınlar.

İyi oynamadık ancak çok gol kaçırdık kötü oyuna rağmen. Hakim, Bay, Davinson ve İcardi pozisyonları. Skor 2-1 ama Hatay da şanslı

futbolu begenmedim, ama batshuayininde bu performansini vereceginide biliyordum.

Puan kaybetseydik, valla sinirden uyuyamazdim. Zaten tum yaz negatif gecti. Niyeyse icimi bir huzur kapladi 😁

Sara icin acele etmeye gerek yok. Yeter ki oynasin. Sasali baslangiclara gerek yok.

Besiktas macindan sonra da soyledim. Bu takimin ihtiyaci Amrabat. 2-1'den sonra Hatay, 3 dkda 5 sut cekti. Ota saha SOS veriyor.

Ozlesmisiz Galatasaray
Okana bi ortasaha daha alalım mı deseler gider 10 no aldırır

Amrabat işi falan bizim hayalimiz olur sadece

Defansif zaaflar devam ediyor hücumda idare ederiz ama orada da çeşitliliği artırmak lazım

Sara iyi sinyaller vermedi maalesef inşallah ilk maç heyecanıdır

Doymuş oyuncular var abicim buna bende eminim ,hoca birsekilde bunları ya ayiklayacak ya 5.yildiz için inandiracak
Ayrıca eksik bölgelerimiz çok bariz ve hoca bunları goremiyor
doymus oyuncu yok cok yorgun oyuncu var. fiziksel degil. orta sahasiz 2 sezon gecti. 102 puan hakli haksiz, iyi kotu, olnayan adamlarla alindi. ise yaramayan adamlarla alindi. bunlar alinirken birileri cok hirpaladi kendini. sayet adam gibi 3 4 transfer yapilsaydi simdi herkes keyif aliyordu. 2 orta saha sartti. sag sol sol vek sartti. ve bir kanat sartti. geri kalantum.yedekleri satisa sunmaktan(berkan kaan yusuf haric) cekinmemeliydi kulup. neyse hos olmayan bi sezon baslangicini son dk kurtarfik

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi kuslar acayip agliyor sosyal medyada
Fena zevk aliyorum ilk haftadan ayarlari bozuldu

3lu ortasahaya dönmezse ve solda kohn ile devam edersek ucl gruplarında hocanın pilav yemesi bitebilir

bu murat yenersoy'u sevmem ama herifin anlattığı 5-6 maç oldu sanırım
son dakikalarda kazandığımız

Geri
Üst Alt