ŞL 24/25 H:1 | Kızılyıldız 1-2 Benfica | MS | 19 Eylül | tabii Spor

ne liderlik görevi yav , adam icardiyle beraber şampiyon yaptı takımı bi sonra ki sene zaha denen aveli getirip üstüne 10 noya kaydırıp köpek gibi koşturdun her maç gol kaçırınca da ıslıkladın işte
sola atınca da kafayı kaldırma zahmeti göstermediği için 10'ar top kaybıyla devre bitiriyodu her maç.

Portekiz liginde sporting Porto benfica hangi hucum oyuncusunu yollasak bu istatistigi yapar barista gitse su haliyle ziyech te gitse yunusu gonder o bile yapar maclar hep tek kale donuyor mutlaka gol atiyorsun

Kerem hem statüsü hem oyunu Galatasaray'a benzer bir takıma gitti. İyi iş yapacağını düşünüyordum zaten ama 2 maç 2 gol ekstra mutlu etti. Bonservis kazandıran oyuncuların gittiği takımda iyi oynaması da hoşuma gidiyor şahsen. Boey'den de bekliyordum ama sakatlıklar çok örseledi.

sola atınca da kafayı kaldırma zahmeti göstermediği için 10'ar top kaybıyla devre bitiriyodu her maç.
kafasını kaldırmayan topçunun 2 senede 20 asist yapma olasılığı var mı sence ?
neden top kaybı yaptığını hepimiz biliyoruz başkaları gibi yana geriye oynasa 0 sıfır top kaybıyla da oynayabilirdi gayet

Yalniz golden sonra Kerem biraz kayboldu. Böyle olmaz

kafasını kaldırmayan topçunun 2 senede 20 asist yapma olasılığı var mı sence ?
neden top kaybı yaptığını hepimiz biliyoruz başkaları gibi yana geriye oynasa 0 sıfır top kaybıyla da oynayabilirdi gayet
keşke az da yana geri oynayan oyuncularla donatılsaydık da her maç 10 tane geçiş yemeseydik saçma top kayıplarına. adamı milli takımda da izliyoruz, benfica'da da. her şeyi ben yapacam kafasında olmadığı için en iyi yaptığı şeyleri de göstere göstere yapıyo herkese karşı. adam arkasında değişmedik bek bırakmadı ama taraftar yok yere yangın yapıyomuş kerem'e, saç traşını beğenmiyolardı heralde.

neyse 2 senede icardi hariç kimseye gönülden geçerek topu vermeyen oyuncu için fazla konuştum bence. ben kerem'in olduğu yerden memnun bi galatasaraylı olarak yoluma devam ediyorum, dileyenler arkasından yasını tutmaya devam edebilir

keşke az da yana geri oynayan oyuncularla donatılsaydık da her maç 10 tane geçiş yemeseydik saçma top kayıplarına. adamı milli takımda da izliyoruz, benfica'da da. her şeyi ben yapacam kafasında olmadığı için en iyi yaptığı şeyleri de göstere göstere yapıyo herkese karşı. adam arkasında değişmedik bek bırakmadı ama taraftar yok yere yangın yapıyomuş kerem'e, saç traşını beğenmiyolardı heralde.

neyse 2 senede icardi hariç kimseye gönülden geçerek topu vermeyen oyuncu için fazla konuştum bence. ben kerem'in olduğu yerden memnun bi galatasaraylı olarak yoluma devam ediyorum, dileyenler arkasından yasını tutmaya devam edebilir
kerem düşmanlarını öldüreceğiz
seni en sona bırakacağız

Geri
Üst Alt