ŞL 24/25 H:1 | Kızılyıldız 1-2 Benfica | MS | 19 Eylül | tabii Spor

TFF 2-3. Lig gibi kaotik futbol dünyasında gol kralı olan adam dünyanın heryerinde atar, atıyor da. Gitmeseydi 5. yıldız rahat olacaktı. kısmet...

Kendisi için en ideal lige gittin kerem ,fatih hocaya ilk fırsatta güzel bir hediye göndersin çünkü başka liglerde yapamazdı kerem

Kerem Aktürkoğlu şov devam ediyor. Arkasından çok ağlayacaksınız. Takımımız çok iyi oynuyor ama Kerem başkaydı. Benficada çok kalmaz Atletico yapar yakında
20240919_200823.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top kayıpları geçici skora katkı kalıcıdır

Arslan parçası

korkunç takımlar var bu formatta. şurda olmamamız hakikaten büyük skandal

Bu ne ya sampiyonlar ligi amator lige donmus resmen. Sonuclara bak. Kerem icin ayrica mutluyum. Boyle performans gosterirse benfica yaza 30-40 milyona rahat okutur buyuklerden birine

Bizde ekmek banmaya devam ederiz

Bu ne ya sampiyonlar ligi amator lige donmus resmen. Sonuclara bak. Kerem icin ayrica mutluyum. Boyle performans gosterirse benfica yaza 30-40 milyona rahat okutur buyuklerden birine

Bizde ekmek banmaya devam ederiz
Satsın işimize gelir. Sonraki satış karından %10 payımız var.

benfica son yıllarda avrupa kupalarında gördüğüm en zayıf portekiz takımı. 2. yarı 20 dakikada şu kızılyıldız'ın bile ayağından alamadılar topu

Ben oyuncunun zeki cevik ve ahlaklisini severim hersey gol asist degildir

Burak yilmazida kariyeri boyunca sevmedim
benim oyuncu kriterlerim farkli
Caner agziyla kus tutsa ben takimima almam
Marcao Ve Anholt ile olan kavgalarini biliyoruz belki dahada vardir bilmediklerimiz
Son soyunma odasinda yasananlarida biliyoruz
Bir oyuncu bu kadar olayin icinde varsa
Donup aynaya bakacak messi olsa cekmem kaprisini futbolundan bagimsiz konusuyorum

Geri
Üst Alt