Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 6.181
- 2.953
- 1.588
TFF 2-3. Lig gibi kaotik futbol dünyasında gol kralı olan adam dünyanın heryerinde atar, atıyor da. Gitmeseydi 5. yıldız rahat olacaktı. kısmet...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış Alper Yılmaz'ı Pl'ye satarız.Uefa Avrupa Ligi ve Milli Takım'da da Goller atmaya başlarsa bonuslarla 40 milyon euroya satılabilir..
Boey'i sattık Kerem'i de hem satmaya çalıştık hem de kendi gitmek istedi.Barış'tan yana 1 problem yok bence..Valla hayaller hep 30-40 milyon ama gercekler 12 milyon..
Önce Arda simdi Kerem. Artik sinir olmaya basliyorum.
Oyuncu degilPortekiz liginde sporting Porto benfica hangi hucum oyuncusunu yollasak bu istatistigi yapar barista gitse su haliyle ziyech te gitse yunusu gonder o bile yapar maclar hep tek kale donuyor mutlaka gol atiyorsun

Gene mi sapladınız lan yaşlı başlı adamaulan adam barışın yokluğunda barışa söyleyeceklerini söylebilmek için beni ona benzetti gelip bir de sövüyor
acilen buruk recep olmam lazım
Gene mi sapladınız lan yaşlı başlı adama
Admin hakli senin kadar adami yoran biri yok forumda
senin de bir gün düzgün konu açtığını görmedik…Admin hakli senin kadar adami yoran biri yok forumda
Satsın işimize gelir. Sonraki satış karından %10 payımız var.Bu ne ya sampiyonlar ligi amator lige donmus resmen. Sonuclara bak. Kerem icin ayrica mutluyum. Boyle performans gosterirse benfica yaza 30-40 milyona rahat okutur buyuklerden birine
Bizde ekmek banmaya devam ederiz
Eski formatta da benzer sonuclar oluyordu. Bir degisiklik yok ki.Bu ne ya sampiyonlar ligi amator lige donmus resmen. Sonuclara bak. Kerem icin ayrica mutluyum. Boyle performans gosterirse benfica yaza 30-40 milyona rahat okutur buyuklerden birine
Bizde ekmek banmaya devam ederiz
Ben oyuncunun zeki cevik ve ahlaklisini severim hersey gol asist degildirOyuncu degil