- 16 Haziran 2010
- 208.724
- 162.423
- 6.838
@Melih Sönmezbüyük takımda da başka oynuyor ama adam
di marialarla fln
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Sönmezbüyük takımda da başka oynuyor ama adam
di marialarla fln
sola atınca da kafayı kaldırma zahmeti göstermediği için 10'ar top kaybıyla devre bitiriyodu her maç.ne liderlik görevi yav , adam icardiyle beraber şampiyon yaptı takımı bi sonra ki sene zaha denen aveli getirip üstüne 10 noya kaydırıp köpek gibi koşturdun her maç gol kaçırınca da ıslıkladın işte
kerem düşmanı melih sönmez mutludur
büyük takımda da başka oynuyor ama adam
di marialarla fln
Orkunda bizim alt yapidan cikma dimiBizden giden süperstar arkadas
malesefBenfica Gs'den büyük mü diyorsun
ulan adam barışın yokluğunda barışa söyleyeceklerini söylebilmek için beni ona benzetti gelip bir de sövüyorAdam bizdeyken her maç sövüyordun lan koyuk
kafasını kaldırmayan topçunun 2 senede 20 asist yapma olasılığı var mı sence ?sola atınca da kafayı kaldırma zahmeti göstermediği için 10'ar top kaybıyla devre bitiriyodu her maç.
keşke az da yana geri oynayan oyuncularla donatılsaydık da her maç 10 tane geçiş yemeseydik saçma top kayıplarına. adamı milli takımda da izliyoruz, benfica'da da. her şeyi ben yapacam kafasında olmadığı için en iyi yaptığı şeyleri de göstere göstere yapıyo herkese karşı. adam arkasında değişmedik bek bırakmadı ama taraftar yok yere yangın yapıyomuş kerem'e, saç traşını beğenmiyolardı heralde.kafasını kaldırmayan topçunun 2 senede 20 asist yapma olasılığı var mı sence ?
neden top kaybı yaptığını hepimiz biliyoruz başkaları gibi yana geriye oynasa 0 sıfır top kaybıyla da oynayabilirdi gayet
kerem düşmanlarını öldüreceğizkeşke az da yana geri oynayan oyuncularla donatılsaydık da her maç 10 tane geçiş yemeseydik saçma top kayıplarına. adamı milli takımda da izliyoruz, benfica'da da. her şeyi ben yapacam kafasında olmadığı için en iyi yaptığı şeyleri de göstere göstere yapıyo herkese karşı. adam arkasında değişmedik bek bırakmadı ama taraftar yok yere yangın yapıyomuş kerem'e, saç traşını beğenmiyolardı heralde.
neyse 2 senede icardi hariç kimseye gönülden geçerek topu vermeyen oyuncu için fazla konuştum bence. ben kerem'in olduğu yerden memnun bi galatasaraylı olarak yoluma devam ediyorum, dileyenler arkasından yasını tutmaya devam edebilir
Barış Alper Yılmaz'ı Pl'ye satarız.Uefa Avrupa Ligi ve Milli Takım'da da Goller atmaya başlarsa bonuslarla 40 milyon euroya satılabilir..Orkun harika gol.
Benfica simdi Baris Alper'e sulanmasin..
kerem düşmanlarını öldüreceğiz
seni en sona bırakacağız
siz cimbomlu değilsiniztek cimbomlu ben kalacam demek ki