- 17 Eylül 2018
- 20.489
- 23.391
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol yemek gelenek oldu bu takımda. Nihayet gol yemeden galibiyet alacağız derken yenen gole bakO sokuk golü son dakikada da olsa illa ki yiyeceğiz
Devre arası kullanılmayan adamlar yerine sağlam 3 adam alsınlar da en azından kenardan sokabileceğimiz maç değiştirecek oyunculara sahip olsak.Bu ligde bu aşağılık hakemlerle ikili maç avantajı da çok önemli. Bizi feci bir şekilde doğrayacaklar İnönü'de. O son gol gelmeseydi daha mutlu olurdum. Baya keyfimi kaçırdı.
2.yarı iyi oynadık bence kesınlıkle farkı haketti mac yani kacanlar gol olsa 4-5 olacaktı cok rahatNe soyleyebilirim ki? Bizi kanser ettin artik hoca. Oyunculari yurekten kutlarim. Jelert'i cok begendim. Hocaya ragmen bu galibiyet cok muhimdi. Kritigi falan olmaz bu macin. Yoksa agir sovecegim.
İnsanın içi acıyorPaşa maçı...
Sallai’yi beğenmedim,Yunus ni parladi bi yok oldu, Sara-Torreira çok iyiydi.Osimhen cok iyiydi İcardi vasat. Baris kotardi bu maci ama Jakobs’u cok aradik.Abdul-Sanchez fena degildi. Kaan’in sakatlanmasi tabi kotu oldu ancak Jelert girip sola gecince iyi isler yapti. Oyundan memnun degilim ama kazanmak iyidir.