⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Bu ligde bu aşağılık hakemlerle ikili maç avantajı da çok önemli. Bizi feci bir şekilde doğrayacaklar İnönü'de. O son gol gelmeseydi daha mutlu olurdum. Baya keyfimi kaçırdı.
Devre arası kullanılmayan adamlar yerine sağlam 3 adam alsınlar da en azından kenardan sokabileceğimiz maç değiştirecek oyunculara sahip olsak.

10 tane yabancıyla oynuyoruz.

Ne soyleyebilirim ki? Bizi kanser ettin artik hoca. Oyunculari yurekten kutlarim. Jelert'i cok begendim. Hocaya ragmen bu galibiyet cok muhimdi. Kritigi falan olmaz bu macin. Yoksa agir sovecegim.
2.yarı iyi oynadık bence kesınlıkle farkı haketti mac yani kacanlar gol olsa 4-5 olacaktı cok rahat

ama ne düşündüde dk 82ye kadar degısıklık yapmadı merak ediyorum

sadece mertensi bile zamanında alsak çok şey değişecekti

bu arada bizim hoca dısında kardesler denen at hırsızına artık saglam tepki göstermeli kulüp

Kazandik ama memnun degilim oynanan oyundan. 3 puan almamiz tabi ki onemli olan ancak buyuk takimlara karsi boyle oynarsak yenerler bizi ligde Sallai’yi beğenmedim,Yunus ni parladi bi yok oldu, Sara-Torreira çok iyiydi.Osimhen cok iyiydi İcardi vasat. Baris kotardi bu maci ama Jakobs’u cok aradik.Abdul-Sanchez fena degildi. Kaan’in sakatlanmasi tabi kotu oldu ancak Jelert girip sola gecince iyi isler yapti. Oyundan memnun degilim ama kazanmak iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlla çift forvet oynayacaksak 3-4-1-2den devam etmemiz lazım Elfsborg maçında çok daha iyi hücum yapmıştık. 4-4-2de hatlar birbirinden kopuk oynuyor

Ga_-3T1W8AAGc-0

Geri
Üst Alt