⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

1730148703225.webp

Bu kadar taraflı bir medya olur mu oluyor. Ulysal medyası da dijital medyası da eyyamcı.

Tutturmuşlar Sanchez kırmızı Barış kırmızı. Tamam da İcardi nin pozisyonunu niye geçiştiriyorsunuz satılık medya

Yalnız bugün şunu anladım lig asla sarmıyor artık. Harbiden sıkılıyorum maç izlerken. Yarısı telefonda geçirdim vaktimin. Avrupa ligini almamız gerekiyor artık avrupa da kupa istiyorum.

Dakika 10 olmadan osimhene yapılan net kirmizi verilmedi, icardi net penaltı verilmedi. Agladikladi pozisyonlar bunlardan sonra. Algici pislikler, mac zaten bitecekti.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

29 Ekim'de gündemi getirdikleri hale bak. AŞŞŞŞŞAĞILIK SALINCAK İTLERİ.

Galatasaray, Rams Park'ta Beşiktaş karşısında üst üste 5. galibiyetini aldı.

Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Galatasaray 3-1 Beşiktaş

Kodumun yayıncı kuruluşu nedense penaltı pozisyonu yine bok gibi açılardan verdi

Durmadan GS 9 kişi kalacakmış filan ne anlatiyonuz lan siz. Sanchezi sati kartlık hareketi penaltıdan 40 saniye sonra. O penaltı verilse bu pozisyon olmayacak zaten.

Barışın pozisyonuda top yanda ve immobilenin kontrolü altında değil.

Bizim penaltıyı verse maç bitmişti zaten

Algıcı itlere göstermek lazım.

size entersan bir stats daha vereyim.

gs'ın sahasında oynanan gs-fb maçlarında, gs lehine atılan son penaltı golünü 2001'de "serkan aykut" atmıştır.

neredeyse 25 yıldır penaltı bile vermiyorlar ulan bize iç saha fb maçlarında. nasıl olur? :d

@Uğur İz

bir şeyi atlamıyorum sanırım? bildiğin öyle galiba lan.

Kendilerinin lehine olanlara net, kesin
Bizim penaltıya bence değil.

Barış İmmobile pozisyonunda İmmobile topu kontrol edememiş ne yalancılar ya

İkinci golden önce Barış a arkadan vuruyor Rafa birşey demiyorlar, devamında Barış vuruyor neymiş faulmüş.

Bu ezikleri böyle ağlatan değerli futbolcularımız ve teknik ekibimize teşekkür ederim

Benmi yanlış maçı izledim? Gayet doğru oynadık ve bjkye bir pozisyon dışında şans vermedik

Çok rahat 3üde atabilirdik
İkinci yarı iki pas yaptırmadık

Geri
Üst Alt