Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.250
- 101.452
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim kamuoyuna yaydığım 1 infosize entersan bir stats daha vereyim.
gs'ın sahasında oynanan gs-fb maçlarında, gs lehine atılan son penaltı golünü 2001'de "serkan aykut" atmıştır.
neredeyse 25 yıldır penaltı bile vermiyorlar ulan bize iç saha fb maçlarında. nasıl olur? :d
@Uğur İz
bir şeyi atlamıyorum sanırım? bildiğin öyle galiba lan.
Sanchez'e kırmızı diyen net oe'dıdır. Emirhanınki 50 kat daha kırmızı o pozisyondanBu kadar taraflı bir medya olur mu oluyor. Ulysal medyası da dijital medyası da eyyamcı.
Tutturmuşlar Sanchez kırmızı Barış kırmızı. Tamam da İcardi nin pozisyonunu niye geçiştiriyorsunuz satılık medya
Benim kamuoyuna yaydığım 1 info
Benim kamuoyuna yaydığım 1 info
yalnız bu dilenmeler karşılıgını alıyor bizim taraftarda ciddiye almıyor yönetim desen zaten yokohhh bay haftasına bjk puan kaybı ile girseydik, 2 hafta geçmezdi.
şimdi hayvan gibi rahatız. yiyin birbirinizi.
sağa sola yalan dolan açıklamalar yapıp hakemlerden puan dilenin, kırmızı kart dilenin, penaltı dilenin.
Bu nasıl bir tiptir yarabbi. Aynı şeyin başı gibiEkli dosyayı görüntüle 266652
Farkli yenmeyelim
Boyle hile ile kazandigimizi ima edip , agladiklarinda benim daha cok hosuma gidiyor
Bu eglencenin bedava olmasi inanilmaz bisey
Ekli dosyayı görüntüle 266652
Farkli yenmeyelim
Boyle hile ile kazandigimizi ima edip , agladiklarinda benim daha cok hosuma gidiyor
Bu eglencenin bedava olmasi inanilmaz bisey
Aynen kardeşim Yunus da var yazarken birisi eksik dedim bir an heyecanla unuttum...Yunus’u unutmuşsun
442 bence de son olmalı4-4-2 olmuyor oyun gücümüzü düşürüyor. Hoca yine değişikliklerde geç ve yanlış hamle yapıyor. Stad anonscusu büyük problem maç bitmiş ortalığı karnaval yerine çevirmesi gerekirken hazırlık maçı sonu gibi bi durum oluşturdu.