⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

IMG_2737.jpeg

Farkli yenmeyelim

Boyle hile ile kazandigimizi ima edip , agladiklarinda benim daha cok hosuma gidiyor

Bu eglencenin bedava olmasi inanilmaz bisey

Yönetim çok sessiz çok... Çıkıp konuşmaktan acizler. Şu maçtan sonra konuşmayacaksan ne zaman konuşacaksın?

Göz göre göre algı yapıyor herifler. Penaltı pozisyonunu konuşmadık bile..

Sanchez bir tek sarı kart olarak eleştirilebilir bence ama o da sonuçta sarı kartı olduktan sonra mı yaptı ona bakmak lazım. Sonuçta sarı kart verilmediğinde kartı yokmuş gibi oynuyor oyuncu da. Pozisyonları hatırlamıyorum. Onu değil de bizim penaltı poziyonumuzu konuşsunlar bence. Gaziantep maçında aldıkları penaltıdan daha netti.

size entersan bir stats daha vereyim.

gs'ın sahasında oynanan gs-fb maçlarında, gs lehine atılan son penaltı golünü 2001'de "serkan aykut" atmıştır.

neredeyse 25 yıldır penaltı bile vermiyorlar ulan bize iç saha fb maçlarında. nasıl olur? :d

@Uğur İz

bir şeyi atlamıyorum sanırım? bildiğin öyle galiba lan.
Benim kamuoyuna yaydığım 1 info

Bu kadar taraflı bir medya olur mu oluyor. Ulysal medyası da dijital medyası da eyyamcı.

Tutturmuşlar Sanchez kırmızı Barış kırmızı. Tamam da İcardi nin pozisyonunu niye geçiştiriyorsunuz satılık medya
Sanchez'e kırmızı diyen net oe'dıdır. Emirhanınki 50 kat daha kırmızı o pozisyondan

Yeni geldim maçtan. Ulan çok iyi koyduk be.

ve hee hee semih 150 milyon len tinerciler.

ohhh bay haftasına bjk puan kaybı ile girseydik, 2 hafta geçmezdi.

şimdi hayvan gibi rahatız. yiyin birbirinizi.

sağa sola yalan dolan açıklamalar yapıp hakemlerden puan dilenin, kırmızı kart dilenin, penaltı dilenin.
yalnız bu dilenmeler karşılıgını alıyor bizim taraftarda ciddiye almıyor yönetim desen zaten yok

lakin tercüman konutugundan beri çatır çatır sarı veriyorlar bize şimdi domuz suratlı konustu onunda amacı kırmızı verdirmek sonraki maclarda

bizim elimizde ise oakdar çok doneler var ama bizim tek hücreli yöneticilerden konusan yok keza taraftarda gülüyor

Yavşak a spor niye peşpeşe davinsonun pozisyonlarını tartıştı
Bu nasıl bir oyundur yav
Önce torreira şimid davinson
İcardiye çalınmayan p6 lar içinde yapın madem 😡😡

Neden en çok kupa bizim müzemizde?

Neden tek avrupa kupaları bizim müzede?

Rakiplerimize 8 er puan fark bile atsak ;

Takımımızı,hocamızı,başkan ve yönetimi
eleştiriyoruz da ondan!Asla vasatı kabul
etmiyoruz ve hep çıtayı daha yukarı
koyabiliyoruz!

Rakiplerimizden bizi ayıran işte bu bakış açısı!

4-4-2 olmuyor oyun gücümüzü düşürüyor. Hoca yine değişikliklerde geç ve yanlış hamle yapıyor. Stad anonscusu büyük problem maç bitmiş ortalığı karnaval yerine çevirmesi gerekirken hazırlık maçı sonu gibi bi durum oluşturdu.

4-4-2 olmuyor oyun gücümüzü düşürüyor. Hoca yine değişikliklerde geç ve yanlış hamle yapıyor. Stad anonscusu büyük problem maç bitmiş ortalığı karnaval yerine çevirmesi gerekirken hazırlık maçı sonu gibi bi durum oluşturdu.
442 bence de son olmalı

Geri
Üst Alt