⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

tottenham maci 7 Kasim 20:45
samsun maci 10 Kasim 16:00

umarim samsun macinda puan kaybetmeyiz

Bu maç Bjk'nin toplama oynamasına çok izin verdik. %61'e %39 gibi büyük bir fark var. 4-4-2 sisteminin sonuçlarından biri olsa gerek. 3'lü savunma işini çözmemiz gerekiyor.

GbACXiAXMAAbUNG

Tumer denen saklabani izledim, kimse RAMS parkta Galatasaray’i yenemez hakemler yuzunden falan diyor.

Ayni hakemin yonettigi FB macinda ceza sahasinda Icardiye yumruk atinca susalim, Ciro BAY’a 3 defa gaddarca vurunca susalim, ama bu macta mi konusalim?

Bu kopeklere ragmen bu sene de sampiyon olmamiz lazim.

Tumer denen saklabani izledim, kimse RAMS parkta Galatasaray’i yenemez hakemler yuzunden falan diyor.

Ayni hakemin yonettigi FB macinda ceza sahasinda Icardiye yumruk atinca susalim, Ciro BAY’a 3 defa gaddarca vurunca susalim, ama bu macta mi konusalim?

Bu kopeklere ragmen bu sene de sampiyon olmamiz lazim.
Fbjk li ezikler kendini böyle avutuyor işte. Hakemlerin sırtına binerek kazananlar da kendileri. Yabancı hakem getirin de görün bakalım sizi nasıl madara ediyoruz

Bugün puan farkı açılmasıyla panikleyen piyasada ne kadar düzen yanlısı, sistem adamı, koç destekçisi varsa ortaya dökülmüştür.

1-2 tanesi sadece profesyonelliğini korumuş niyetini belli etmemiştir, diğer herkes panikle kendini ortaya dökmüştür.

Icardi’nin %100 penaltısı verilmemişken onu değil Davinson’a sarı verilmemesini konuşan, Osimhen’e yapılan faul daha net bariz gol şansıyken Immobile’nin pozisyonunu konuşan kişilerin niyeti iyi değildir.

Çift forvet oynadığımız son iki maçta normale göre daha az pozisyon ve geçiş verdik. Beşiktaşın pozisyonu yok diyebiliriz. Okan hoca yine değişiklikte geç kaldı osimhen değil ıcardi çıkmalıydı 2 0 olduktan sonra. Mertens yine girer girmez saranın duran topuna salça oldu bu saçmalığı bırakması gerekiyor. Osimhen bizde kalır sezonu sakatlanmadan tamamlarsa bu takım kolay bir şekilde şampiyon olur. Sezonun kaderi devre arası transfer döneminde belli olur orayı atlatırsak şampiyon oluruz.

Lan bu hakem muhabbeti nerden çıktı hakemlik tek olay Icardi'nin penaltısı maçta.
Maç bittikten sonra röportajları izlerken şok oldum kesin soyunma odasında bi talimat geldi. Maç esnasında asla bir tepki yoktu hakeme.
Yorumcuların tamamının da bu talimattan ve röportajlardan etkilendiğini düşünüyorum

Çift forvet oynadığımız son iki maçta normale göre daha az pozisyon ve geçiş verdik. Beşiktaşın pozisyonu yok diyebiliriz. Okan hoca yine değişiklikte geç kaldı osimhen değil ıcardi çıkmalıydı 2 0 olduktan sonra. Mertens yine girer girmez saranın duran topuna salça oldu bu saçmalığı bırakması gerekiyor. Osimhen bizde kalır sezonu sakatlanmadan tamamlarsa bu takım kolay bir şekilde şampiyon olur. Sezonun kaderi devre arası transfer döneminde belli olur orayı atlatırsak şampiyon oluruz.
ben biraz farklı bakıyorum,

sahada icardi - osimhen vardı ama tam anlamıyla çift forvet oyunu oynadığımızı düşünmüyorum. Icardi mertens rolünde oynadı daha çok. hatta osimheni daha çok tehlikeli kılacak hücum oyununu bence oynayamadık dün - yorgunluk biraz belirli olunca topla adamların yarı sahada bir şeyler oldu ama oyuncu değişiklikleri vs zaten maçı bitirmeye gittik. allahtanda başımıza kaza gelmedi son 1.5 dkda.

bjk içinde gedson'un sönük gününde olması kendisinden ilerisini direkt etkiliyor, ne rafa çok top aldı, ne düzgün çıkabildiler ayrıca defanslarının önünde yardım eden ortasaha olayı yoktu nerdeyse , orayı açmak topla girmek çok kolaydı.

Kasımpaşa maçını da alsaydık [emoji[emoji6][emoji6]]/[emoji[emoji6][emoji6]] yapmış olacaktık ve çok iyi olacaktı.

Medyaya ayar çekebilmen için ya reklam verme gücün olmalı yada dijital mecraya rakipler gibi para yatırmalısın. Ben açıkcası bu adamlara para dağıtılmasına karşıyım. Ha hedef gösterebilirsin elindeki tek şey bu.

Yahu reis ne parası ne reklamı.
Adam gibi Galatasaraya aşık bir yöneticin olacak.Her anlamda güçlü yönetimin olacak.Zamanında konuşup tepki verecek.Bak bakalım neler oluyor.
Çok ciddi İnanılmaz artış gösteren taraftar potansiyeli var şu klübün.
Bıktım artık şu liseci zihniyetin çıkardığı çapsız Galatasaraylıılıkla alakası olmayan yöneticilerden.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt