Adnan Korkut
Taçsız Kral
Bunların bi maçta şanzıman dağıtması lazım. Fiziksel olarak düşmediler henüzÇöküş başlar jkde. O rotasyonla ilk yarıyı kayıplar olmadan bitirmesi imkansız. Mart nisan gibi yeni hoca bakmaya başlarlar
Bunların bi maçta şanzıman dağıtması lazım. Fiziksel olarak düşmediler henüzÇöküş başlar jkde. O rotasyonla ilk yarıyı kayıplar olmadan bitirmesi imkansız. Mart nisan gibi yeni hoca bakmaya başlarlar
hakem doğraması ile kpaşa maçını alacaklar. Malmö dönüşü başakşehire kayıp yazacaklr benceBunların bi maçta şanzıman dağıtması lazım. Fiziksel olarak düşmediler henüz
Aslında salak lyon şunlara fark atsaydı özgüvenleri kırılırdıhakem doğraması ile kpaşa maçını alacaklar. Malmö dönüşü başakşehire kayıp yazacaklr bence
Bu sezon acayip balık gidiyorlar. Bakalım nerede patlayacakAslında salak lyon şunlara fark atsaydı özgüvenleri kırılırdı
Fbjk li ezikler kendini böyle avutuyor işte. Hakemlerin sırtına binerek kazananlar da kendileri. Yabancı hakem getirin de görün bakalım sizi nasıl madara ediyoruzTumer denen saklabani izledim, kimse RAMS parkta Galatasaray’i yenemez hakemler yuzunden falan diyor.
Ayni hakemin yonettigi FB macinda ceza sahasinda Icardiye yumruk atinca susalim, Ciro BAY’a 3 defa gaddarca vurunca susalim, ama bu macta mi konusalim?
Bu kopeklere ragmen bu sene de sampiyon olmamiz lazim.
ben biraz farklı bakıyorum,Çift forvet oynadığımız son iki maçta normale göre daha az pozisyon ve geçiş verdik. Beşiktaşın pozisyonu yok diyebiliriz. Okan hoca yine değişiklikte geç kaldı osimhen değil ıcardi çıkmalıydı 2 0 olduktan sonra. Mertens yine girer girmez saranın duran topuna salça oldu bu saçmalığı bırakması gerekiyor. Osimhen bizde kalır sezonu sakatlanmadan tamamlarsa bu takım kolay bir şekilde şampiyon olur. Sezonun kaderi devre arası transfer döneminde belli olur orayı atlatırsak şampiyon oluruz.
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]]/
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]] yapmış olacaktık ve çok iyi olacaktı.Medyaya ayar çekebilmen için ya reklam verme gücün olmalı yada dijital mecraya rakipler gibi para yatırmalısın. Ben açıkcası bu adamlara para dağıtılmasına karşıyım. Ha hedef gösterebilirsin elindeki tek şey bu.