⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Jacobs olmalı bu maçta yaa bugün hayal kırıklığı oldu antalya maçı.

Okana olan kirginligimiz 8genlere en az uc farkli galibiyetle gececek aksi halde yildizimiz barismayacak.

Ya istiklal ya olum

Dün hakem ve Galatasaray düşmanı fenerasyon başkanı hakkında açıklama yapmalarını bekledim yöneticilerimizden.
Ama osuruk bir açıklama bile gelmedi.
Derbiye tabiki arda kardeşler gibi operasyon çocuğunu atarlar ve bizi doğramaya devam ederler.

Gedson denen it hayatinin topunu oynar
Butun sezonda 2 mac oynuyor

avr. maçları sonrası kadrolara bakmak lazım. biz bugün jakobs'u verdik mesela son derece önemli bir eksik. umarız her iki takım da full iyileşik ve sakatsız tüm gücüyle oynasın.
Berkanda iyi oynuyor Jacobs okadar buyuk eksik degil Toreira Osimhen Sara Yunus Sanchez

Bu 5 adam sahada olsun dandik besiktasa yeter

eğer acı acı intikam alınmaz ise #okanistifa

5-0 lık skora cok guveniyorum. Oyunculara hicbir sey soyleme idman yaptirma yine full bu maci kazanmak icin zihinlerinde hazirlanirlar maca. Kadrodaki her oyuncu farkinda o gun olanlarin sacma sapan isler oldugunun. Kanitlama vakti.

En az 3 farkla kazanıp kargaları susturmazsanız yazıklar olsun

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

skor ne olur bilinmez, ne olursa da olsun fakat bu maçta oyun olarak bjk'in içinden geçmeyen, ezmeyen gs topçularına ve hocasına yazıklar olsun deriz.

takımların henüz doğru düzgün hazır bile olmadığı sezon başında, uyduruk bir maçta alınan skoru, resmi bir lig maçında telafi edecek oyunu ve hırsı görmek zorundayız.

zaten hoca ve topçular bizim kadar dert edip kafaya takmışsa, o bjk'ye şimdiden geçmiş olsun diyorum.

ligden koparacağımız maç olsun...

Her turlu pislige gebe bir mac.

Geri
Üst Alt