⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Dertleri küfür falan değil.

En etkili oyuncumuzu saf dışı bırakmak istiyorlar onun bunun çocukları. Kodumun şike kardeşleri.

Beksiz cikacagimiz bir baska mac. Neyse ki tinerciler de hafta ici mac yapacak.

Adanmış hayatların umudu çalıyor ne var bunda

Okan Buruk bu seneki en büyük sınavı olacaktır şu ana değin.
Sezon başı 5 yediğin takıma karşı bir nevi hesaplaşma maçı.

En iyi TD performansını bu maçta göstermeli.

Okan Buruk inşallah cesaret eder de Osimhen tek forvet oynar

Eğer sakatlık olmazsa ilk 11 net bence

Muslera
Kaan
Sanchez
Abdülkerim
Berkan ya da Barış (Jakops yetişmez)
Sallai
Torreira
Sara
Yunus
İcardi
Osimhen

Yıllar sonra mabedde olacağım umarım. 5lik maçın rövanşını almamız gereken bir ortam oluştu umarım başarırız

Eğer sakatlık olmazsa ilk 11 net bence

Muslera
Kaan
Sanchez
Abdülkerim
Berkan ya da Barış (Jakops yetişmez)
Sallai
Torreira
Sara
Yunus
İcardi
Osimhen

Ben o defans ekibinin perişan olacağını düşünüyorum, umarım öyle çıkmayız.Kaanın ne kadar kötü oynadığının millet bence farkında değil.İdare bile edemiyor artık, koşamıyor eleman.

Ben o defans ekibinin perişan olacağını düşünüyorum, umarım öyle çıkmayız.Kaanın ne kadar kötü oynadığının millet bence farkında değil.İdare bile edemiyor artık, koşamıyor eleman.

Renkdaş eğer elfborg maçına 3-4-1-2, 3-5-2 falan çıkıp denemezsek, bil ki Bjk’ye 4-4-2 çıkacağız çok net. Daha doğrusu 4-2-3-1 vari bir 4-4-2 olacak. Mertens yerine İcardi. Önde Osi

Kaan aynı fikirdeyim

Renkdaş eğer elfborg maçına 3-4-1-2, 3-5-2 falan çıkıp denemezsek, bil ki Bjk’ye 4-4-2 çıkacağız çok net. Daha doğrusu 4-2-3-1 vari bir 4-4-2 olacak. Mertens yerine İcardi. Önde Osi

Kaan aynı fikirdeyim

bjk maçını bence kaybedeceğiz, bu sezon 2 maç kaybederiz ikisi de bjk maçı olur çünkü oynadıkları oyun ve oyuncu tipleri bize inanılmaz ters geliyor

bjk maçını bence kaybedeceğiz, bu sezon 2 maç kaybederiz ikisi de bjk maçı olur çünkü oynadıkları oyun ve oyuncu tipleri bize inanılmaz ters geliyor

Yok bee. Fenerbahçe maçının benzeri olur. Ben 3-1 diyorum ama 2-1 de olabilir. Berabere kalırsak sürpriz olur bana

Daha ilk 10 dk içinde saplarız bi tane.

Yok bee. Fenerbahçe maçının benzeri olur. Ben 3-1 diyorum ama 2-1 de olabilir. Berabere kalırsak sürpriz olur bana

Yok, fb bize ters gelen bir takım değil.Rafa ve gedson bize inanılmaz ters gelir, kaan abdülkerim gibi hantal oyuncuları da düşününce işimiz çok zor o maçta.

Ben okan hocaya çok laf ettim de, bizim kadromuz bazı yerlerde çok eksik

Yok, fb bize ters gelen bir takım değil.Rafa ve gedson bize inanılmaz ters gelir, kaan abdülkerim gibi hantal oyuncuları da düşününce işimiz çok zor o maçta.

Tarihin en kötü Ajax’ı domaltıp gönderdi.

Rafa iyi oyuncu ama o kadar. Orta saha üstünlüğü bizde olacak yine görürsünüz.

Sara’nın ne kadar üst düzey oyuncu olduğunu karşısına böyle oyuncular gelince daha iyi anlayacak herkes bence.

Bi bakmışsın Fred misali yine kucağında gezdiriyor

Geri
Üst Alt