Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu beşiktaş taraftarları Yunus'un paylaşımından dolayı ceza aldırmaya çalışıyolar.Büyük ihtimalle bu Maç'ta kanatlar Sallai - Barış Alper Yılmaz olur..
Tff - Mhk ve diğer yerlerdeki yöneticiler full Fbli ve beşiktaşlı.İcardi'ye montajdan 1 Maç ceza verdiler..
yok yawTff - Mhk ve diğer yerlerdeki yöneticiler full Fbli ve beşiktaşlı.İcardi'ye montajdan 1 Maç ceza verdiler..
Eğer sakatlık olmazsa ilk 11 net bence
Muslera
Kaan
Sanchez
Abdülkerim
Berkan ya da Barış (Jakops yetişmez)
Sallai
Torreira
Sara
Yunus
İcardi
Osimhen
Ben o defans ekibinin perişan olacağını düşünüyorum, umarım öyle çıkmayız.Kaanın ne kadar kötü oynadığının millet bence farkında değil.İdare bile edemiyor artık, koşamıyor eleman.
Renkdaş eğer elfborg maçına 3-4-1-2, 3-5-2 falan çıkıp denemezsek, bil ki Bjk’ye 4-4-2 çıkacağız çok net. Daha doğrusu 4-2-3-1 vari bir 4-4-2 olacak. Mertens yerine İcardi. Önde Osi
Kaan aynı fikirdeyim
bjk maçını bence kaybedeceğiz, bu sezon 2 maç kaybederiz ikisi de bjk maçı olur çünkü oynadıkları oyun ve oyuncu tipleri bize inanılmaz ters geliyor
Yok bee. Fenerbahçe maçının benzeri olur. Ben 3-1 diyorum ama 2-1 de olabilir. Berabere kalırsak sürpriz olur bana
Yok, fb bize ters gelen bir takım değil.Rafa ve gedson bize inanılmaz ters gelir, kaan abdülkerim gibi hantal oyuncuları da düşününce işimiz çok zor o maçta.