⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Tarihin en kötü Ajax’ı domaltıp gönderdi.

Rafa iyi oyuncu ama o kadar. Orta saha üstünlüğü bizde olacak yine görürsünüz.

Sara’nın ne kadar üst düzey oyuncu olduğunu karşısına böyle oyuncular gelince daha iyi anlayacak herkes bence.

Bi bakmışsın Fred misali yine kucağında gezdiriyor

Ben bjk iyi takım demedim, ben bizim maçları izliyorum, bjk maçlarını da izliyorum, bence bize ters gelecek bir takım, kalitesini geç.Mesela ümraniyespor da bize ters gelmişti, rezil bir takımdı.Neyse maç gelince belli olur

bizim sahada top oynamayı van bronchost'un maçası yemez. bizim ilerdeki işlerimiz, bjk'nin de kontra kalitesi sonucu belirler. kontra oyunu oynatıp korkudan semih'i yine yedek oturtursa da ayrıca güldürür bizi. 10 kişi kalana kadar trabzon'dan top alamamış takıma karşı bizimkiler de bişeyler oynar herelde. bu herifin avrupa'da yaşadığı türden hezimetleri bi kez de tudor tarzı kendisinden iyi takıma karşı deplasmanda yaşaması gerekli. çekirge haddinden fazla sıçradı.

2-4-3-1 hücümda
4-4-1-1 defansta

-------Sanchez---------Apo-------
BAY---Sara---Torreira---Berkan
--Sallai-----Mertens-----Yunus--
----------------İcardi-----------------

bizim sahada top oynamayı van bronchost'un maçası yemez. bizim ilerdeki işlerimiz, bjk'nin de kontra kalitesi sonucu belirler. kontra oyunu oynatıp korkudan semih'i yine yedek oturtursa da ayrıca güldürür bizi. 10 kişi kalana kadar trabzon'dan top alamamış takıma karşı bizimkiler de bişeyler oynar herelde. bu herifin avrupa'da yaşadığı türden hezimetleri bi kez de tudor tarzı kendisinden iyi takıma karşı deplasmanda yaşaması gerekli. çekirge haddinden fazla sıçradı.

Bizim sahada top oynamasına gerek yok, istemez de zaten, bizim kaptırdığımız toplarla gedson ve rafa ile koşacaklar işte.

Yok, fb bize ters gelen bir takım değil.Rafa ve gedson bize inanılmaz ters gelir, kaan abdülkerim gibi hantal oyuncuları da düşününce işimiz çok zor o maçta.

Ben okan hocaya çok laf ettim de, bizim kadromuz bazı yerlerde çok eksik
endişene katılıyorum. gedson ve rafa'nın bize ters gelen oyuncular olduklarını da kabul ediyorum. ancak bir tık fazla abarttığını düşünüyorum. koskoca ligde "sadece iki maçta yeniliriz, onlar da bjk maçları olur" nedir yaw? :D

sonuçta iki oyuncudan bahsediyoruz. bunlar bjk'ın ana damarı olan iki oyuncu. teknik heyet önlem alacak. bunu da biz mi düşünelim?

bizde de osimhen gibi bir oyuncu var. barış alper gibi, sallai gibi osimhen gibi üstün fizik kalitesine sahip 3 hücumcu + mobil bir oyuncu olan yunus var. bjk'da böyle opsiyonlar var mı? davinson gibi bir stoperleri var mı? bjk düşünsün.

yeter ki doğru oyuncular ve doğru dizilişle çıkalım.

ha tabi bir de derbilerde ne olacağı belli olmaz. bir bireysel hata, bir kırmızı kart, bir penaltı, bir sakatlık birden her şeyi değiştirebilir.

benim en büyük beklentim, sezon başındaki o saçmalığı örtecek bir oyun. skor değil bak, oyun. "ne yaparsak yapalım bunlara gücümüz yetmez"i hissettirmeliyiz bjk'a.

Berkan iyi hoş ta bir zencinin yerini tutmaz abi jakoob kahvelerini ararız bu maç Fizik güç ve kalite hemen düşecek göreceksiniz.

Bir tane adamları var o da rafa silva bütün takımı oynatıyor eğer oynarsa.
Defans lüsü berbat hatta pauliasta sakat, sağ ve sol bekleri içler acısı.

jelert 21 yaşında kopenhagdan geldi geçen sene neredeyse tüm maçlara çıktı city bayern ve manuya karşı oynadı. Jelert için biz kime hesap soracağız? 9m euro verilen, CL maçlarında oynamış adamı oynatmayacaksa istifa etsin...

endişene katılıyorum. gedson ve rafa'nın bize ters gelen oyuncular olduklarını da kabul ediyorum. ancak bir tık fazla abarttığını düşünüyorum. koskoca ligde "sadece iki maçta yeniliriz, onlar da bjk maçları olur" nedir yaw? :D

sonuçta iki oyuncudan bahsediyoruz. bunlar bjk'ın ana damarı olan iki oyuncu. teknik heyet önlem alacak. bunu da biz mi düşünelim?

bizde de osimhen gibi bir oyuncu var. barış alper gibi, sallai gibi osimhen gibi üstün fizik kalitesine sahip 3 hücumcu + mobil bir oyuncu olan yunus var. bjk'da böyle opsiyonlar var mı? davinson gibi bir stoperleri var mı? bjk düşünsün.

yeter ki doğru oyuncular ve doğru dizilişle çıkalım.

ha tabi bir de derbilerde ne olacağı belli olmaz. bir bireysel hata, bir kırmızı kart, bir penaltı, bir sakatlık birden her şeyi değiştirebilir.

benim en büyük beklentim, sezon başındaki o saçmalığı örtecek bir oyun. skor değil bak, oyun. "ne yaparsak yapalım bunlara gücümüz yetmez"i hissettirmeliyiz bjk'a.

abartılı tabi yorumum yav, ama olası bir şok mağlubiyet gelirse hocaya çok laf etmemeye çalışacağım, sadece mertens ve apo yerine neden oyuncu almadık onu sormak lazım

Berkan iyi hoş ta bir zencinin yerini tutmaz abi jakoob kahvelerini ararız bu maç Fizik güç ve kalite hemen düşecek göreceksiniz.
Berkan dün kalitesizliğini direkt belli etti, kanadındaki adama atılan pasa pas arası yapmaya çalıştı tıp geçti armut gibi boş bıraktı beki. Jacobs böyle malca işlere kalkışmıyor temiz oynuyor. Berkan işi çok kötü oldu

İlk 30 dakikada 3-0 yapsak bile hakem devreye girer bize fark attirmazlar.

Kına yakarsın sen de
:mad:

GJk3vMSWoAA1Ij6.jpg

Son 1 aydır izlediğim Beşiktaş'a karşı çok rahat pozisyon bulup kazanırız diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt