⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Eğer Yunus ceza almazsa çift forvetin arkasında Yunus 'u izlemek isterim kanat/beklerde Sallai ve Barış ikilisiyle oynayabiliriz

Nando
Kaan Davinson Abdülkerim
Barış-Lucas-Sara-Roland
Yunus
Osimhen-Mauro

Yunus bence ceza alacagi icin olmaz

Hoca rakiple eslesmeleri önemsiyor ve bunun üstüne calisacaktir

Ersin
Svensson unokhai emirhan masuaku
Ndour gedson
Rashica rafa semih
Immobile

Bjk bu sekilde cikacak

Buna karsilik 3-4-1-2 de eslesmeleri dogru yapmaliyiz

Bjk geriden pas ile cikmaya calisiyor

Bizim icin simdilik soru isareti olan konu rakip cift kanat ve bindiren beklerle oynadiginda nasil savunacagiz bu cok önemli

Elfsborg macinda ilk kez 3-4-1-2 denedik ve rakip de 2 kanat bekiyle oynadigi icin eslesmelerde sorun yasamadik

4-2-3-1 oynayan bir rakibe karsi pratik te neler yapabiliriz bunu bu macta görecegiz

Tinerciler bizden 28 saat sonra yarın deplasmanda maça çıkacak ama yine de Pazartesi günü ikinci yarıda yine zorlanan takım biz olacağız.

Her maçın dinamikleri kendi içerisinde olur. Elfborg’dan 3 yedik Tottenham’dan 5 yeriz gibi bir düşünce yanlış. Geçen yıl sparta’dan 4 yedik ama Bayern’den 8 yemedik…

Fener maçından önce herkeste korku vardı, Sara, Mertens, Torreira ile çıkarsak orta sahada bizi ezerler diyordu, sonuç FB orta sahasını sahadan sildi bu yumuşak görünen 3’lü ve hepsi gol attı.

Beşiktaş maçını ciddiye alırsak ki 5-0 bunun için yeterli motivasyon olması gerekir. Dolayısıyla 3’lü de 4’lü de oynasak motivasyon ve konsantrasyon üst düzey olduğu sürece sorunsuz 3 puan alırız

Umarım Yunus 'a bir ceza çıkmaz da şu takımı görebiliriz Beşiktaş'a karşı

1.webp

yunus niye ceza alıyorum yav nasıl böyle kabulleniyorsunuz anlamıyorum

3-5-2 görmeye devam etmek istiyorum

Büyük takım taktiğidir.

4-2-3-1 gibi ezik Arsenal dizilişi görmek istemiyorum

yunus niye ceza alıyorum yav nasıl böyle kabulleniyorsunuz anlamıyorum
kabullensen ne kabullenmesen ne muhattap diye güç sahibi bi herifi gösteremiyosan yerdeki herifin kafasına tekme atan şerefsiz oedan bile fazla ceza yazarlar bu ülkede.

Tinercilerin savunması çok kötü ve kalecisizler lakin cift forvet cikmamaliyiz çünkü elimizde orijinal bek oyuncusu yok bugün gördük defolari

Geri
Üst Alt