⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

—————-Muslera——————-

—-Davındson Nelson Abdulkerim—-

—————-Kaan——————

—-Barış Toreira Sara Yunus——

————Osimhen İcardi———-

Çift forvet oynadığımız düzende 6 numara oynatmamız lazım. Çok açık verıyoruz orta saha kolay geçiliyor. Gedson Rafa ya o alanları vermemiz lazım.

şu maçın hezimet ile bitmesinin önünde 3 engel var:

1- gedson fernandes
2- rafa silva
3- arda kardeşler

şu 3 unsur dışında bjk daha dün oynadığımız, 50 dkda 7 atabileceğimiz elfsborg'dan bile kolay bir rakip.

Herifler 50 puan fark yediklerinde bile yüzsüz gibi bize saldırıyorlardı.Oyuncuları gaza getir ve hezimet yaşat.

Gedson ve Rafa dikine oynadıkları için çok tehlikeli olabilirler bunları durdurursak 3 puan bizim olur. Tabi onlar Osimhen’i Icardi’yi nasıl durduracaklarını düşünsünler 😂

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Barış
Sallai Torreira Sara Yunus
Icardi Osimhen

Maç içinde kolayca 3'lü savunmaya da geçiş yapabilecek bir kadro olur.

Yunus 'un ceza almadığı, Jakobs 'un yokluğunda Sallai'yi kullanabileceğimiz maçta bence en ideal

6y50m09v.jpg

*Tabii ben hala Nelsson 'un ortada oynamasından yanayım ama Okan Hoca Davinson 'u savunmadaki her-şey olarak kullanmaya devam eder

İcardi Osimhen Mertens’le çıkmaz inşallah yine. Çıkarsa benden bir halt olmaz demektir bu açıkça. Doğruyu bulacağına inanıyorum. İnanmak istiyorum.

gvp iskoç liginde postekoğlu hocanın hanımı olmasıyla nam salmış 1 herifti, inşallah burda da okan buruk'un hanımı olarak kariyerini sürdürür

Kombinesi olup gidemeyecek olan var mı maça ?

Geri
Üst Alt