⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

8jk bize karşı hurra hücum yapmaz daha kontrollü oynar cunku hem kaleci yok hem savunmaları çok agır

bizde osimhen icardi gibi iki tane azman bitirici var bu pozisyonları bulacağımıza eminim içeri soksunlar yeter reis yav lyon baya leş bi takım bitiricilik açısından zaha çakıyodu yine
Lyon ayni bizim gibi oynadi Savunma onde stoperleri cizgiye kadar cikardilar

Donen toplarin hepsini alip tek kaleye cevirdiler
Zaten besiktasta buna izin verdi bizim mactada aynisi olacak hocalari biliyor cata cat bizimle oynayamaz

Topu iceri sok mac 1-0 olsun sonra gelsinler gol atmaya o igrenc savunmalari oyle aciklar verirki her gittigimiz gol pozisyonu olur masuaku bir bastonu eksik adam savunma hic yapmiyor gelen geciyor Emirhan tam bir canli cenaze

Eger paulista donerse iste ozaman sorun olabilir

iyi kapandıkları kısmına katılmıyorum
kalenin ağzından bir ton gol kaçırdı Lyon
beceriksizlik ve laubalilik

iyi kapanan takıma pozisyona giremezsin, çıkar kontrada atar bitirir. Bknz: Sezon başı Young Boys
belkide ben tam demek istediğimi anlatamadım- duvargibi defans demiyorum kesinlikle - kazmalıklar dolu

ama kalabalıklar hep- ilk yarıyı tam izlemedim öbür maçı izledimde ikinci yarıda masuaku mu solda fena savunmadı - gedsonda topları iyi topladı. içeride de iyi kötü 2li pas işlerini bir şekilde savundular.

gedsonun yaptığı bizim için kötü mesela - bizde mertens yayda top toplamıyor hiç genelde, torreirada bazen boş agresif koşu atıyor - öyle durumda gedson bugün lyon'a ne yaptıysa birebir aynısını bize yapabilrler.

hatta eminim lyon maçının ikinci yarsıındaki oyunları - bize karşı oynayacakları oyun gibi bakıyorum. kontra / geçiş ile rafayı apokerimin üstüne sürüp gedson/immobileyi poziyona sokmayı kovalarlar.

bizdeki EN BÜYÜK koz Osimhen - tüm tjk defansının üstüne çıkar o - haliyle mertense ekstra toplar indirebilir falan.

Sara - Osimhen - Yunus ve Sallai - bu 4ü belirleyecek maçı bizim açımızdan.Mertens ama 60 tan fazla kalmamalı - gedson yüzünden diri kalması lazım o bölgenin hep - 3 lü ortasaha işleri bile olabilir yalan yok ilk yarı skor bulursak. yorulmuş mertens kendine has istisna işler haricinde gedsonun agresifliğinde kaybolabilir.

Bu tinercilere savunmada bekleme fırsatı vermeyelim, aşırı keyifli maç olur bizim için.

Bu renksizoğlurenksizleri yenmezseniz hiçbiriniz adam değilsiniz

Bizden 1 gün sonra oynadılar ve yiprandilar. Evimizde seyirci ile bu maçı kazanmalıyız. Zaten haftaya bay geçeceğiz. Oyuncular neyi varsa vermeli. Bu maçı alırsak sponsor kardeşlere 8 puan atarak büyük bir psikolojik üstünlükle yakalıyoruz.

Geri
Üst Alt