⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Arkadaşlar Beşiktaş maçındaki bizim takımın motivasyonunu düşünemiyorum.

Muhtemelen herkes hayatının futbolunu oynayacak,

Ve ben çok sert oynayacağımızı düşünüyorum inşallah kırmızı yemeyiz erkenden

Mehmet Özcan: "Okan Buruk, Beşiktaş karşısında Victor Osimhen ve Mauro Icardi’yi oynatıp Dries Mertens’i yedekte bekletecek."

sara yı 10 a cekip berkan yahut dayı yı mi koycek acaba 8 e

veyahut yunuz u 10 a cekip kenarlari baris-sallai mi yapcak
yunus 10 numara oynar sallai ilk onbire

bu maçta hocalık bir durum yok bence. bizim güney america tayfa kuduruyordur şimdi hırstan...

süper kupa maçı saçmalığı, yunus'a yapılanlar falan...
Hep öyle diyoz da böyle bitiyo reis yav :D Ama ben razıyım 1-0 da olsa kazanmak gerek :D
GENİŞ ÖZET | Galatasaray 2 1 Beşiktaş

Elfsborg maçındaki kadro çıkacak bence doğru olan da o. Çok pozisyona gireriz ama kaç tane atarız orası meçhul. 5-1 de bitebilir 1-0 da ama kesin kazanırız

-------------------------Muslera--------------------------

-------Kaan----------Davinson------Abdülkerim---------

---------------Sara-----------Torreira---------------------

--Barış-----------------Sallai-------------------Yunus-----

---------------İcardi------------Osimhen-----------------

Çıkacak kadro budur %99 bir ihtimal yunusla sallainin yeri değişir

Kesinlikle mertens oynamamalı yerine yunus solda barış sağda sallai ile 3 4 1 2 gayette güzel oynanır

hocamız ameliyata alınmış. büyük ihtimalle bu maça takımın başında çıkamayacak. büyük şanssızlık.

Ben şahsen bu maçta 3-5-2 çıkar ve orta alanda Jelert-Torreira-Sara kullanırdım.

Jelert Gedson’a yapışacak
Torreira Rafa’ya

Sara orta sahada oyun kurmaya devam edecek

Kanatlar Yunus - Barış/Sallai

Jelert Gedson’a kene gibi yapışacak maç boyu başka bir şey gerekmiyor

Beşiktaş hava toplarında hiç etkili değil. Yerden oynayacaklar. Bu nedenle Kaan yerine kısa boylu ama hızlı bir adam kenar stoperde çok daha iş yapar. Berkan bile olabilir.

Savunma hatları rezalet. Üstlerine gelen Yunus Barış İcardi Osimhen’e müdahale edemezler

lyon maçını daha alıcı bir gözle izledim. bunlar bildiğin penisin önünden donsuz kaçmışlar yaw :d

o maçın 0-1 bitmesi resmen mucize olmuş.

yanlız o gedson var ya, topçu oğlu topçu. tek başına takım resmen. davinson stoperler için neyse, osimhen forvetler için neyse, gedson da orta sahalar için o resmen.

ah ulan burak elmas ah.

neyse totalde bizim daha iyi topçularımız var. 50 bin seyirci avantajımız da olacak. yarım sıfır'a bile razıyım. yeter ki 3 puanı alalım. lig önümüze feci açılacak bu maçı kazanırsak.

lyon maçını daha alıcı gözle izledim. bunlar bildiğin penisin önünden donsuz kaçmışlar yaw :d

o maçın 0-1 bitmesi resmen mucize olmuş.

yanlız o gedson var ya, topçu oğlu topçu. tek başına takım resmen. davinson stoperler için neyse, osimhen forvetler için neyse, gedson da orta sahalar için o resmen.

ah ulan burak elmas ah.

neyse totalde bizim daha iyi topçularımız var. 50 bin seyirci avantajımız da olacak. yarım sıfır'a bile razıyım. yeter ki 3 puanı alalım. lig önümüze feci açılacak bu maçı kazanırsak.

Kaç gol yerizi kestiremiyorum ama 5 atacağız

Kıymetli rakibimiz Avrupa Kartalı Beşiktaş ile dostane bir müsabaka geçmesini temenni ederim.

Geri
Üst Alt