⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Ben şahsen bu maçta 3-5-2 çıkar ve orta alanda Jelert-Torreira-Sara kullanırdım.

Jelert Gedson’a yapışacak
Torreira Rafa’ya

Sara orta sahada oyun kurmaya devam edecek

Kanatlar Yunus - Barış/Sallai

Jelert Gedson’a kene gibi yapışacak maç boyu başka bir şey gerekmiyor

Beşiktaş hava toplarında hiç etkili değil. Yerden oynayacaklar. Bu nedenle Kaan yerine kısa boylu ama hızlı bir adam kenar stoperde çok daha iş yapar. Berkan bile olabilir.

Savunma hatları rezalet. Üstlerine gelen Yunus Barış İcardi Osimhen’e müdahale edemezler
Orkunum kolay mi bu isler yaw jelert oynayacak diye butun takimin agzina mi sicacaz. Orada oynayamaz orasi ayri bir konu. Senden cikan en kotu fikir muhtemelen :asd:

Orkunum kolay mi bu isler yaw jelert oynayacak diye butun takimin agzina mi sicacaz. Orada oynayamaz orasi ayri bir konu. Senden cikan en kotu fikir muhtemelen :asd:

Aslında renkdaş Guardiola’nın 3-2-3-2 formasyonunu düşünerek yazmıştım.

Kendisi önde 2’lide 2 tane bek kullanıyordu. Onun önündeki 3’lü ise tamamen hücum oyuncularıydı

Bu arada Jelert dememin sebebi takımda sürat olarak Gedson’la kapışabilecek tek oyuncu kendisi

Düşün ki Gedson boşluk buldu yardırıyor

Ona geriden yetişebilecek tek oyuncu takımda Jelert

rahat ol
3 falan atarız
bu herif neye göre yapıyor tahmin anlamıyom baz aldığı maçların falan da oranları tamamen farklı
Gitti maç

images

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Milot Rashica, Galatasaray derbisinde oynayabilecek durumda. Kosovalı oyuncu, yarın takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. (Sercan Dikme)

Puan kaybetsek çok büyük olay olmaz ama üstün bir oyunla yenersek rakipleri yerle bir edecek, umut kıracak maç olur.

Not: tam konsantrasyonla çıkarsak bjk nin kaleye gelmesi bile çok zor maç olur

Geri
Üst Alt