⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Tanju ilk haftalar 12 10 gerideyken 39 30 önde bitirmiş gol krallığını

Algılara bak ulan :D Mert antrenmanlara başlamış yarın ilk 11'de oynayacakmış.Paulista ve Rashica da oynayacak büyük ihtimalle :D Gökhan Gönül haberleri aklıma geldi benim yav :D

Kaynak Beşiktaşlı gazetecilerinden 1'i :D
Resim

Ulan buradaki bazı postları okuduktan sonra, gerçekten futboldan zerre kadar anlamadığımı anladım.

3'lü savunma vs 4'lü savunmayı tam yeni öğrendik bir de kaymalar işi çıktı başımıza. Kaymaları yapamıyormuşuz ondan Barış Alper saçma sapan bir pozisyonda Allen İverson gibi crossover yapmaya çalışmış. Aslında İcardi doğru kaysa Alper de elle oynamayacakmış, hımm.

Bir de ne olursa olsun, yensek de yenilsek de bir şekilde bir şeyleri hep yanlış yapıyoruz sanırım.

Benim mağara adamı seviye futbol anlayışıma göre, futbol iyi oyuncuyla oynanır. Td'in en büyük görevi de bu egolu ve kaliteli oyuncuları küstürmeden yönetebilmektir. Bundan başka futbol bilmiyorum ben.

Dolayısıyla kadroda en iyi durumda ve en formda kim varsa onlar oynasın diyip bu maç ile ilgili görüşlerimi sonlandırıyorum.

Zira iki taraftan belirli kişiler maçın sonucuna göre ortaya çikip "ben demiştim" diye kafa açacak her şekilde.

Umarım gs bir şekilde kazanır da kimin ne dediği önemsiz kalır.

Bu bizim stada gelecek di mi yarin. GS taraftarı bunun sülalesini anmali. Orda da alkislasin

Dörtlü de oynasak üçlü de oynasak en çok dikkat etmemiz gereken top kaybı yapmadan atakları bir şekilde sonlandırmak. Özellikle defanstan çıkarken, orta sahadan hücuma çıkarken yapılan top kayıplarında geriye koşmakta ve arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşıyoruz.

Rakip sahaya topu taşıdığımızda Sanchez ve Abdulkerim neredeyse yarı sahaya yerleşiyor. Dolayısıyla top kayıplarında araksı boş kalıyor. Bu yüzden mutlaka atakları bir şekilde sonlandırmamız gerekiyor.

Toreira ve Sara birlikte önde baskıya çıkınca Sanchez ve Abdulkerim önlerinde bir karşılayıcı olmadığı için geriye dönüşlerde ve araya, arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşıyorlar. Ayrıca Barış ve Yunus'un güçlerini tasarruflu kullanması gerekiyor.

Muslera - Davinson, Addulkerim, Kaan, Yunus, Toraira, Sara, Barış, Mertens, İcardi,Osimhen ilk 11 i ile başlarsak Mertens'in rolü çok önemli olacak. Barış'ın yerine Sallai de düşünülebilir.

Hocanın sıkıntısı doğru zamanda doğru değişiklikleri yapmaması. Her oyuncunun gönlü olsun diye değil ihtiyaç varda oyuna almalı. Herkesin her maç oynaması doğru bir düşünce değil. Toreira-Sara ikilisini zorunlu olmadıkça bozmaması gerekiyor.

Lyon da Ajax da ezdi bunları ligde Samsun da ezdi Antep de daha net pozisyonlar buldu 10 kişi tsyi bile yenemediler puan kaybına tahammülümüz olmaz

Hoca futboldan memnun elfsborg kadrosuyla çıkacak bence, kötü giderse ikinci yarı müdahale ederim kafasıyla. Mertens’e sadakati de var bu maçta pat diye yedek bırakamaz. Çok endişeye yer yok ilk yarı o kadro da götürür bjk aman aman bir takım değil, yeterki doğru müdahaleler zamanında yapılsın.

İkinci yarıları yaprak gibi dökülüyoruz. Kondisyon 0. bjk tam tersi
Ama kadro kalitemiz iki gömlek üstün. Gollü olacağı kesin.

okumuş rizespor'a karşı bu kadar kafa yormaya gerek yok yav. kalite ve konsantrasyonumuzu bu sefer birleştirme zahmetine girip çıkıp oynayacaz. ondan sonrası kısmet işi

Ya eski futbolcuların ne dediği o kadar önemsiz ki,

Sanki Cruyff konuşmuş

Yorumculuk yapması kolay, Galatasaray çift forvet çıkıp kazanınca da diyecekler ki "sıkıntı yaşayabilir demiştik aslında yaşadı da ama Beşiktaş değerlendiremedi"

Mackolik böyle dizmiş Sallai 10 olur mu
Screenshot_20241027_213553.webp

Geri
Üst Alt