⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

koyduk gectik normal bir lig maci gibi ertesi sabah. rakip taraftar forumunda bile tek tük seyler paylasilmis. bu birde tinercilerin iddiali oldugu kendilerine göre iyi bir takim kurdugu mactan sonra oluyor. bosuna demiyoruz bjk kücüktür, mide bulandirir! hadi defolun gidin simdi salincaga mi biniyonuz baska biseye mi biniyonuz kodugum mallari

koyduk gectik normal bir lig maci gibi ertesi sabah. rakip taraftar forumunda bile tek tük seyler paylasilmis. bu birde tinercilerin iddiali oldugu kendilerine göre iyi bir takim kurdugu mactan sonra oluyor. bosuna demiyoruz bjk kücüktür, mide bulandirir! hadi defolun gidin simdi salincaga mi biniyonuz baska biseye mi biniyonuz kodugum mallari

Gedson Sara’yla Yunus’un kucağına biniyor genelde, öyle seviyor

Maçın bitişiyle birlikte aldıkları talimatla hocası oyuncusu malzemecisine kadar hepsi ağlama modunda
Tek kişinin bile arkadaş ben talimatla açıklama yapmam dememesi içlerinde tek bir adam gibi adam olmadığını da gösterdi böylece
Efendi geçinen kendini uyanık sanan hileci şikeci ağlaklar sürüsü

Bu kadar güzel bir günün sabahında pamuk gibi uyanmak oh be günün önem ve anlamına da çok ama çok yakıştı.

Icardi osimhen ayni anda neden sahada olmamali sergen çok iyi anlatmış.

Icardi osimhen ayni anda neden sahada olmamali sergen çok iyi anlatmış.

Üstat,

Sergen futbol ile ilgili bir şeyi "çok iyi" nasıl anlatabilir yaw :d

Candaş'a çıkıp, "ehi ehi yea, masajda uyumuş kalmışım ehi ehi ya, bayer münih at yarışı, gece kulübü ehi ehi ya" diye komik olmayan şeyler anlatıyordu en son...

Üstat,

Sergen futbol ile ilgili bir şeyi "çok iyi" nasıl anlatabilir yaw :d

Candaş'a çıkıp, "ehi ehi yea, masajda uyumuş kalmışım ehi ehi ya, bayer münih at yarışı, gece kulübü ehi ehi ya" diye komik olmayan şeyler anlatıyordu en son...
Cidden ya

Sergen angutundan da tavsiye alacaksak yani

Bizim penaltı pozisyonundan sonra hakem biraz dağıldı zaten bence. Oynanan oyunu beğenmedim ama bizim hücum gücümüz kıyaslanmayacak kadar yüksek. Barış bir süre oynamamalı, çok gereksiz amatörce hareketleri var. Kaan ve Abdülkerim de zayıf halkalar.

Bu arada 30 senedir futbol izliyorum jk kalecisi gibi mal bir şekilde sakatlanıp oyundan çıkan başka topçu görmedim

1730192281367.webp

bunlar iki kardeş takım kendi aralarındki maçta ne yapacaklar cok merak ediyorum

rahmi dede para üstünlügüyle hakemi alırsa güzel şenlik olur

Geri
Üst Alt