⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Aslında ortam süper müsait hale geldi hakem ağlamalarıyla. Yönetim istese böyle ortamı bulamazdı. Tam bugün çıkıp, hakemler bizi doğruyor, madem diğer kulüpler de bu konuda şikayetçiyse hemmen yabancı hakem isteklerini bildirsinler bu iş çözülsün. Biz ilk olarak başvurumuzu yapıyoruz deyip yabancı hakem istiyoruz diye başvuru metnini de paylaşacaksın. Hadi bakalım yiyorsa buyurun yabancı hakem gelsin diyip kenara çekileceksin. Yabancı hakem gelirse puan farkını daha da açarız.

İzin vereceklerini zannetmiyorum ama eğer tinerciler o maçı alırsa, lig bizim lehimize %70 biter zaten.
hiç belli olmaz bu sene rahmi dede de bastırıyor ilginç birşekilde 9 haftada 5 penaltı attılar ve öyle öne gectiler
yani fener yrıştan koparsa yavru koçta 8jkya yüklenecek destek anlamında

Maçı tribünde takip ettim, bir defa istatistikler ya da topun Beşiktaş'ta kalması vs. zerre hisssedilmedi. Sabaha kadar oynansa bu maçı kazanırdık, arada ciddi bir sıklet farkı var bunda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yeni transferlerin iskelete eklemlendiği ve karakter olarak tam aradığımız tipte olmaları bizi tazeledi, aynı şekil Köhn, Kerem, Zaha ile gitsek şu an 20 puanda ancak olurduk.

Şimdi zor kısım, umarım rehavet oluşmaz ve her maça aynı kazanma arzusu ile çıkarız.

Gecen sene deplasmanda kazandığımız maçta 1 hafta köhn cenk tosun a penaltı yaptı diye ağladılar

Geçen sene ilk yarıda içeride 2-1 kazandığımız maçta kalecileri ceza sahası dışında elle dokunup normal olarak kırmızı gördü 1 hafta buna ağladılar

2021-22 deki berbat sezonda içeride yendiğimiz maçta yine son dakikada larin in pozisyonu vardı ona ağladılar

18-19 sezonunda içeride yendiğimiz maçta yanlış taç için 1 hafta agladilar

Yani o kadar var ki mesela İliç in 2 golüyle 3-2 kazandığımız maçta hakem niye oyuncu değişikliğini 30 saniye geciktirdi diye aglamışlardır...İnanılmaz gerçekten

Biz super kupada yenilip adamları alkışladık.

Pandemi sezonu diagne haksız atıldı maçı 2-0 kaybettik en fazla 1 gun konusulmustur

Dünyada bu kadar küçük olup da kendini olduğundan büyük gören bir kulüp yoktur.

macı tekrar izledim de ,sanchezin dikkatli olması lazım bahsedilen 2 pozisyonda da sarı kart verilebilirmiş yani fenere filan verilmez ama saçmalamış yani

Şimdi çok dikkatli olmak lazım...
Ara açılıyor ve eminim febejeke, yayıncı kuruluş, hatta tff bizim alıp başımızı gitmeyelim diye her şeyi deneyecek...

Takım tamam artık yöneticilik gerekiyor

Macin sonuna dogru bizim oyuncumuz topu kaleye dogru yuvarladi

Ve sonra Kalecileri sakatlandi - degisiklik olacak dediler.

Ben Maci izlerken Galatasaray kalecimizi sakatladi diye aglayacaklarini dusundum
Baska mazeretler buldular

:giggle:

Bunlar her yerde artık Fbjk diye anılmayı sonuna kadar hakettiler. Dünden beri ağlaşıp duruyorlar. Koçun sahip olduğu iki takım vs biz şeklinde geçecek taa ki bunlar şamp yarışında baş başa kalana kadar. O zaman da aile yönetimi karar verir kimin şampiyon olacağına. Yüzyıllık camialarını bir sermaye grubunun insafına bıraktılar.

bu maçı kazandığımız için tff, beinsports tutuştu. bundan sonra fb ve bjknin rakipleri nasıl doğranacak iyi bakın

Geri
Üst Alt