SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

bu şeref yoksunu hakem biim kasımoaşa maçının hakemi morinhonun gözdesi hakemmiş

Yapı'nın ne olduğunu kimlere hizmet ettiğini şu maçta görüyoruz, buz gibi golü iptal ettiler.
Federasyon'un başındaki ben Trabzon'luyum diye bir daha gezmesin ortalıkta
O şahsiyetin başka bir hesabı olduğunu görebiliyoruz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli kendilerini yere atıyorlar. Bu satılık hakemler de hemen çalıyor. Bu ülkeye acilen yabancı hakem lazım. Yabancı hakem olsa şuan ts 1-0 öndeydi

Vardan döner gol veririm diye hemen çaldı düdüğü

Bugün yönetim bu olayı konuşmaz, ortalığı yangın yerine çevirmez,kanal kanal gezmez ise defolsun gitsin bi boka yaradıkları yok boşa yer işgal etmesinler

Bizim lig 2/1 ligi döner bu maç.

Yabancı hakemler gelip maçlar adil yönetilince Galatasaray'ın 20 puan farkla şampiyon olacağını bildikleri için sahada bu rezaleti izlemek zorunda kalıyoruz.
Bizim saf yönetim de izliyor. Ben olsam yarın tff ye dilekçe veririm yabancı hakem için ve bu şikecilere gelin siz de verin diye hodri meydan derdim. Yabancı hakem gelince 2 haftada yarıştan kopar şikeciler

Surada zenci oyuncu Ozan'a seslenmese belki o salak kendi vuracakti asil pozisyonun icine etmesi ondan kaynakli.

Ekli dosyayı görüntüle 267075
Tam olanak bu saniyede top ayaktan 1 metre uzaklaşmış olmalıydı.
Yapacağı tek şey vardı topu ayağında oyalamadan hemen kaleye doğru pas çıkarmak orada kötürüm olsa o topa yetişir illa dokunurdu.

Bence duyma şansı da yok ozanın burada. Adama bakmamış bile nerede olduğunu bilmiyor. Adım atmadan penaltının daha gerisine çıkarsa adamın ayağına çarpıp gol atacağı pozisyon.
Vurmak akında bile geçmemiştir kazara gol atarsa fenere dönüş yolu tamamen kapanırdı.

Fenwrin golu sans falan degil. Tamamen trabozonun cahilligi. 24 numarali dangoz o topun Nesrin'e gelecegini görmesine ragmen niye ofsayti bozar akil almaz. Eren de cok yavas kaldi.
Eren yavas filan kalmadi bu ligin en hizli adami acik alanda gecemeyecegi adam yok geldi fredi gectide salak uyudu fred onden gelecek sandi arkadan gelince golu atti

Az daha penalti kirmizi yapacakti Eren Elmali ptt ligi seviyesinde bir bektir ama hizi gayet iyidir

Ugurcan denen kova iki adim ileri atsa topu alacak buna iyi kaleci diyen futbol izlemesin
Muslere su topta cikip direk almisti topu

Var golü vermesin diye top kaleye girmeden düdüğü çalıyor, çok profesyonel bir hareket.

Beraberlikte iyidir yav yeterki fb kazanmasin
Evet de bunlar bu beceriksiz adamlarla nasıl gol atacaklar onu bilmiyorum. Geçen hafta 10 kişi göztepe ye yenildi bunlar pozisyon bile üretmeden doğru düzgün. İlginç bir şekilde bu maç yakaladılar pozisyon ama beceri olmadığı için olmadı. Pek ümidim yok ama umarım yenilmezler.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haciosman şerefini de satmış memleketini mi satmayacak
Adamların tesise adını verdikleri efsane başkanları Mehmet Ali Yılmaz Fenerli olduğunu açıklamıştı.

Hacıosman da aynısı.

Ama fark var kabadayı versiyonu. Şike yıllarında bizzat Aziz tarafından seçtirildi bana göre ki FB’li taraftarlar ile kol kola pozları var.

Trabzonun başında hoca yok

hoca olsa trabzonlular rastgele şut atıp durmazdı

1 olur 2 olur

5 6 kere adamlar kaleye vurdu yanında adam varken

şenolda izliyor

Satıcı dana çıkıp cham girmeli senor efendi yap sunu

sallamayın ts gayet iyi oynadı 3-o olacak ilk yarı vardı.. golünü de vermediler.. beklentiye göre çok iyi iş çıkardılar şu ana kadar.. hiç kimse pozisyonu konuşmuyor maç yorumcusu oldu hepsi..

Adamların tesise adını verdikleri efsane başkanları Mehmet Ali Yılmaz Fenerli olduğunu açıklamıştı.

Hacıosman da aynısı.

Ama fark var kabadayı versiyonu. Şike yıllarında bizzat Aziz tarafından seçtirildi bana göre ki FB’li taraftarlar ile kol kola pozları var.
Yapı kokan hareketler

Ts küme düşer bu sene 0-3 fb alır hakem de üstüne düşeni yaptı.

bu şerefsiz hakem bana oğuz sarvanı muhittin boşatı hatırlatıyor tehlikeli febeli bir şeref yoksunu belliki

Geri
Üst Alt