SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Futbol ile hakem yönetimi ayrı şeyler . Güzel oynayan 3 puanı alır diye birşey yok futbolda
Fener güzel oynamadı ki 90-100 arası Trabzon orta sahayı boşalttı zaten kontraya çıkacak gücü yok 4-4-2'ye döndü orta sahayı tamamen kaptırdı.

Şu maç %100 kusurlu hakeme yazmam 100'den 102'ye kadar gol yememesi gereken takım üst üstte kontra yiyorsa Trabzon'a yazarım.

Boşuna demiyorlar hakemide yeneceksin mücadele etmezsen yenemezsin.

lig okadar boktanki bu ts son sırda olması gerek ama değil. bu şikeler çoktan bizden uzaklarda olmalı ama değil.

3-3 kasımpaşa maçı ve şu maç ... 10 puan fark yerine 5 ...

aaah ah.

Mourinho’nun Trabzonsporlu oyuncuya maç sonu ettiği küfürü ben televizyonun başından duydum
Ceza vermezlerse Allah belalarini versin

Amrabat topa abartılı vurmasa şu maçı tek sarı kartla geçiştireceklerdi. Her pozisyonda hakeme parmak sallayıp, rakibi itmeleri, faulleri vs kartlık olmuyor ama biz olsaydık takımın yarısı kart görürdü.

Ts, ortalama Anadolu takımından daha zayıf savunmaya sahip, hiç konsantre değiller, fener gibi süreye oynama çakallığını bile yapmaktan acizler.

Malsın trabzon mal. Dakika 100 olmuş 2 dk daha dayanamadın. Tadic topu almış nereye atacağı belli iki kişi mal gibi izliyor koşan adamı tutmak yerine. Abv

3-1 olsa 4-3 olurdu, çok belliydi, bu adamlar 10 kişi goztepeyi yenemedi feneri nasıl yensin

Fener güzel oynamadı ki 90-100 arası Trabzon orta sahayı boşalttı zaten kontraya çıkacak gücü yok 4-4-2'ye döndü orta sahayı tamamen kaptırdı.

Şu maç %100 kusurlu hakeme yazmam 100'den 102'ye kadar gol yememesi gereken takım üst üstte kontra yiyorsa Trabzon'a yazarım.

Boşuna demiyorlar hakemide yeneceksin mücadele etmezsen yenemezsin.
Kötü oynayan takımın hakem hakkını yiyebilir diye birşey de yok

garip garip heriflerden gol yemeleride daha enterasan

neyse TS karşındaki fener

mevcuttaki bjk yi altedemez. bjk de yatma lüksü yok.

orda bjk feneri yakalar. biz yola devam ederiz umuyorum ki.

Bu kadar genç bi adam bu maça nasıl veriliyor ne kafa onu da anlamadım. Ts ye gram üzülmedim. Maç 2 2 90 da kontra falan yiyorlar, 90+10 da Ceza sahasında 3 oyuncu boş fb de. Böyle maç oynanmaz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fakat bu rezil TS ye ölüp ölüp dirilen FB den bir poh olmaz.

Geri
Üst Alt