⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Buna katılıyorum. Zaten söyledim sessiz olmaları büyük hata. Ben sadece şunu demek istiyorum ben bu pisliğin yönetim ile konuşma ile çözüşeceğine inanmıyorum artık. İçerde mafyavari işler var bence.. Değişik bir pislik var. Erden Timur çomak sokmaya kalktı adam açıkladı tehdit ediliyorum diye.
bencede işin içinde mafya tarzı yapı var özellıkle iddaa olayları buyudukten sonra ama bu yapı neye göre kime yanlı calısıyor orasını bilmiyorum
önemli olan sessiz kalmamak cünkü sessiz kaldıkca dahada üzerine geliyorlar
enazından sesin gür cıkarsa birkaç maç rahat bırakabiliyorlar
bizim yönetimin icinde de şaibeli tipler var

Avrupa maçı sonrası ligin en tempolu oynayan takımına karşı gayet iyi oynadık hakeme rağmen kazandık 3'lü defanstan devam etmek lazım ama merkez stoper Kaan olmalı ayağının temiz olması, hava toplarında iyi olması, oyun zekası olması direk Sanchez ve Abdülkerimide baya rahatlatıyor.

Takım değişiklikler ile çok düşüyor, bir anda berkan demirbay batsuai nelsson falan girince bir anda saçma sapan bir oyun oluyor.Bazı adamların full oynaması lazım ama zor.

nelsson hariç herkes rakip ceza sahasında gol aradığı için geçişleri karşılayayım bari diye hafif geride bekleyen sara'nın garibanlığa üzüldük bu maç

Bir renktaşımız,FB-BJK hariç ilk 10'daki kimseyle oynamadık,ligdeki konumumuz ölçü değil diyordu.

2. sıradaki Samsun'u,2 gün önceki yorucu Totnım maçına ve 2 penaltı kararına rağmen yendik.Tatmin olmuştur umarım kendisi
@Halim Kırıkçı rtşın bahsettiği benim de sen kimden bahsediyorsun bilmiyorum. Ben tam olarak böyle yazmamıştım fakat ben isem cevap vereyim;

Henüz 4 dep oynadık, Antalya, Fb, Adana, Konya. Fb harici zorlu diyeceğimiz bir dep galibiyeti almadık evt bunu yazmakta ne var ki? Kötü niyetle yazılmış bir şey yok.

Öte yandan öyle veya böyle 6 dep oynayıp Rize, Ts, Paşa, Göz, Samsun deplerini geçti Fb. Biz daha oralara gideceğiz. Kağıt üzerinde en zorlu depler bunlar şuan. Hele Aralık'a Sivas depini de koymuşlar arada. Fb Nisan ayında...

Jk, Tottenham, Samsun maçlarından firesiz çıkarak tatmin oldum bu arada evet :) Hatta daha rahat geçebilecek maçlardı, verilen/verilmeyen penaltılar ile.

Ligdeki konumumuz ölçü değil demedim bu arada, 5 puan bir şey ifade etmiyor çünkü bariz bir fark değil. Ölçüye bakarsak daha çok olmalıydı puan farkı. Oyun üstünlüğümüz bariz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt