- 27 Ocak 2010
- 138.923
- 105.147
- 5.648
o iddaa oranından belliydi 3e yakın oranı vardı jkninbir şeyi de bilme be adam.
olay tjk'a patladı.
zzzzuhahhahaha :dddd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o iddaa oranından belliydi 3e yakın oranı vardı jkninbir şeyi de bilme be adam.
olay tjk'a patladı.
bencede işin içinde mafya tarzı yapı var özellıkle iddaa olayları buyudukten sonra ama bu yapı neye göre kime yanlı calısıyor orasını bilmiyorumBuna katılıyorum. Zaten söyledim sessiz olmaları büyük hata. Ben sadece şunu demek istiyorum ben bu pisliğin yönetim ile konuşma ile çözüşeceğine inanmıyorum artık. İçerde mafyavari işler var bence.. Değişik bir pislik var. Erden Timur çomak sokmaya kalktı adam açıkladı tehdit ediliyorum diye.
Kahin Veli abimbir şeyi de bilme be adam.
olay tjk'a patladı.
evet beklediğimden iyiydi vallaBizim maçı o la la reiz mi anlattı
Halil umut iyce bokunu çıkardı.varda emre kargin denen bi pust varmisYendik diye susacak değiliz
Verdiğiniz haksız penaltılar haram zıkkım olsun ula
Haramzadeler
@Halim Kırıkçı rtşın bahsettiği benim de sen kimden bahsediyorsun bilmiyorum. Ben tam olarak böyle yazmamıştım fakat ben isem cevap vereyim;Bir renktaşımız,FB-BJK hariç ilk 10'daki kimseyle oynamadık,ligdeki konumumuz ölçü değil diyordu.
2. sıradaki Samsun'u,2 gün önceki yorucu Totnım maçına ve 2 penaltı kararına rağmen yendik.Tatmin olmuştur umarım kendisi
Baliç piçinin götü yanmış belli.