- 25 Ocak 2010
- 53.045
- 38.513
- 3.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koreografi yapmayın
Maç kaybediyoruz falan
Alayınıza
ultrAslan
Tamam dostumUltraslan kapatılmalı diyordun
Bay sallai degisikligi ile benim kadro da böyle olurdu. Bence de bu sistemden devam etmeliyiz, benim hosuma gitti4-2-3-1 oynamak için güvenebileceğim 1 tane bile sağ bek yok. Barış işin defans tarafında çok kötü, Kaan atletizm yönünden çok sıkıntı yaşıyor ve hücum tarafında yeterince katılmıyor, Jelert 'i iyi veya kötü diyebileceğim kadar bile izlemedim
Ki bir de Kaan 'ın cezalı olduğunu düşünüyorum hiç gerek yok bence
Üçlü defans kurgusuyla Elfsborg karşısında 45 dakika, Tottenham karşısında 70 dakika filan müthiş bir takım vardı. Belki de Okan Buruk döneminde gördüğüm en iyi hücum takımıydı
Musleraİle devam etmekten yanayım
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Sara-Jakobs
Mertens-Yunus
Osimhen
Doğru Sallai 'yi de orada kullanabiliriz ama ben Sallai 'yi daha çok ön tarafta düşünüyorum. İşin açıkçası ben daha öncesinde sadece Macaristan milli takımından hatırlıyorum Sallai 'yi orda da 3-4-2-1 oynuyorlar hep öndeki ikiliden biri oldu Sallai, Szoboszlai'yle birlikteBay sallai degisikligi ile benim kadro da böyle olurdu. Bence de bu sistemden devam etmeliyiz, benim hosuma gitti
?koreografi varmış puan kaybı olabilir
10 kasım