⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Muslera
Baris Sanchez Apo Jakobs
Sallai Torreira Sara Yunus
Mertens Osimhen

4-2-3-1 oynamak için güvenebileceğim 1 tane bile sağ bek yok. Barış işin defans tarafında çok kötü, Kaan atletizm yönünden çok sıkıntı yaşıyor ve hücum tarafında yeterince katılmıyor, Jelert 'i iyi veya kötü diyebileceğim kadar bile izlemedim

Ki bir de Kaan 'ın cezalı olduğunu düşünüyorum hiç gerek yok bence

Üçlü defans kurgusuyla Elfsborg karşısında 45 dakika, Tottenham karşısında 70 dakika filan müthiş bir takım vardı. Belki de Okan Buruk döneminde gördüğüm en iyi hücum takımıydı

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Sara-Jakobs
Mertens-Yunus
Osimhen

İle devam etmekten yanayım
Bay sallai degisikligi ile benim kadro da böyle olurdu. Bence de bu sistemden devam etmeliyiz, benim hosuma gitti

Bay sallai degisikligi ile benim kadro da böyle olurdu. Bence de bu sistemden devam etmeliyiz, benim hosuma gitti
Doğru Sallai 'yi de orada kullanabiliriz ama ben Sallai 'yi daha çok ön tarafta düşünüyorum. İşin açıkçası ben daha öncesinde sadece Macaristan milli takımından hatırlıyorum Sallai 'yi orda da 3-4-2-1 oynuyorlar hep öndeki ikiliden biri oldu Sallai, Szoboszlai'yle birlikte

Mesela Mertens 'in yerine 60 'dan sonra orada Osimhen ikilisinin arkasında Sallai & Yunus ikilisi olabilir. Hatta Mertens 'i her maç 11 düşünmemek gerekiyor direk ilk 11 de bile izleyebiliriz

Bence Jelert 'i kanat/bek olarak düşünüp Sallai 'yi biraz daha önde kullanmak lazım. Orada ceza sahasına koşularıyla filan bayağı iş yapıyordu Macaristan Milli takımında gördüğüm kadarıyla

koreografi varmış puan kaybı olabilir

Geri düşersek

img_2_1726916645751-jpg.262978

Biz 1. Siradayiz ve samsun 2. Sirada yani haftanin maci, bu mac niye 16 da??
1-0 olsun bizim olsun

Samsun iyi takim
Bizim takim 60 dan sonra dusecektir
O yuzden 60 a kadar 2 fark yapip fisi cekip oyunu sogutmaliyiz

Rakiplere mesaj verme maçı Tottenham maçındaki moralle hızlı bir başlangıç yapmak lazım.

şu ana kadarki ligin en flaş maçı

seneye cl'de birlikte yer alalım

Geri
Üst Alt