⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Bugün İstanbul yağmurlu. Gece başlayan sağanak devam ediyor.
Yıllar önce bir Kasımpaşa maçı vardı. Marcao'nun penaltı noktasını temizlemeye çalıştığı.

Zemin iyi oynamaya müsait olmayabilir.

Yüksek tempolu Totenham maçının üstüne zor maç olacak yağmurla birlikte

sağ kanatta sallai oynaması %99.9 bu arada bazı kadrolarda yazılmıyor ama.

ya da mertens yerinede olabilir belki bilemedim. merkezde de oynamışlığı var diye biliyorum

3 lü çıkasacaksak kaan yerine nelsson oynaybilir son kilit adam olarak.

yağmurlu göstermiyor yav istanbulu (gerçi benim lokasyon kadıköy - abartı yağmaz genelde burda uzun sürelide) - 16:00 da güzel saat- çok anlamlı gün - ismi anlamlı olan bir rakip.

temiz galibiyetle hatasız devam haydi takım !

Uc bes ikiye devam.
Icardi yerine aç aslan Bats.
Baris yerine Sallai.

Baska dokunusa gerek yok, full baski devam.
Ikinci yarinda Ziyech, Baris fln gerekirse guc katar.

antep
hatay
rize
adanaspor
kasımpaşa

kazandığı deplasmanlar

paşa haricindekiler anormal değil 1-4 paşa deplasmanı ama top yapabildiklerinin kanıtı.

TK elemesinde bayburtu yenememişler mesela 90 dkda - penaltılara gitmiş.

Galatasaray'ın Samsunspor maçında muhtemel 11'i (TRT Spor)

Resim

3-4-2-1

Muslera
Sanchez Nelsson Apokerim
Sallai Torreira Sara Jakops
Yunus Bats
Osimhen

Ya hocam ne 4-2-3-1’i ya

Barış Alper bek falan olmuyor işte neyi zorluyorsun koy Jelert oynasın

3412 yapacaksak Mertens ve Barış dinlensin. Barış özellikle kafa olarak dinlensin. Belki yunus yerine Jelert de olabilir asimetrik filan yaparız

Muslera
Davinson Kaan Abdülkerim
Sallai Torreira Sara Yunus
Ziyech
Oshimen Bats​

Cezalı diye yok üstad, yoksa yine Kaan olurdu o pozisyonda kuvvetle muhtemel.
biliyorum olmaması isabet işte - ofasnif olarak çıkış yapmakta çok zorlandığı için tam verim alamıyorsun.

merkez stoper hatta yeri geldiğinde 6 ya bile kayabilir ama bek kadar dinamik çizgi bölgesinde tam verim vermiyor kaan - hataya ve karta çok müsait.

Yalnız, 4'lü savunma oynar isek yine Michy forma giyemeyecek. Bence yine üçlü çıkmalıyız, Michy-Osi bir görmek gerekir diye düşünüyorum.

Şu maç ilk 11 başlamazsa Abi sonra Bats niye küstü demeyin

biliyorum olmaması isabet işte - ofasnif olarak çıkış yapmakta çok zorlandığı için tam verim alamıyorsun.

merkez stoper hatta yeri geldiğinde 6 ya bile kayabilir ama bek kadar dinamik çizgi bölgesinde tam verim vermiyor kaan - hataya ve karta çok müsait.
Yani ben yine de cezası-sakatlığı olmayan bir Kaan'ın ilk 11 olacağını düşünüyorum üstad, Okan hoca böyle tercih ediyor. Bana göre 4'lü olacaksa Elias denenmeli ama bilemiyorum.

Geri
Üst Alt