⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

3412 yapacaksak Mertens ve Barış dinlensin. Barış özellikle kafa olarak dinlensin. Belki yunus yerine Jelert de olabilir asimetrik filan yaparız

Muslera
Davinson Kaan Abdülkerim
Sallai Torreira Sara Yunus
Ziyech
Oshimen Bats​
yunusuda forvet arkası koyarsın , sallai de olur ziyech te olur

3lüde biraz yalnız kalabilir jelert o görevde ama. genede denenmesi lazım bence de.

Yani ben yine de cezası-sakatlığı olmayan bir Kaan'ın ilk 11 olacağını düşünüyorum üstad, Okan hoca böyle tercih ediyor. Bana göre 4'lü olacaksa Elias denenmeli ama bilemiyorum.
jelert öyle ya da böyle süre almalı- kenarda durarak bir şey olmaz - lig maçlarında güvenmek lazım çocuğa.

Köhn iyi başlamıştı - defansif yönden defoları çıktı ortaya 4 lüde ...şu an olsa jakobs a çok iyi alternatifti bu düzende mesela .

jelert içinde en azından o kadar güvenilmeli.

4-2-3-1 denilen garabet diziliş yüzünden ruhum sıkılıyor cidden
Bu diziliş iki sezon üst üste şampiyon yaptı bizi, kötü değil bence ama bizim kadro üçlü oynamak için de ideal. O sebeple hangi diziliş çıkarsa çıksın bu maç kötü demem. 4-4-2 hariç tabi, bu uymuyor bize pek.

jelert öyle ya da böyle süre almalı- kenarda durarak bir şey olmaz - lig maçlarında güvenmek lazım çocuğa.

Köhn iyi başlamıştı - defansif yönden defoları çıktı ortaya 4 lüde ...şu an olsa jakobs a çok iyi alternatifti bu düzende mesela .

jelert içinde en azından o kadar güvenilmeli.
Mutlaka süre bulmalı diye düşünüyorum, hatta yani müsait maçlarda niye oynamıyor anlamıyorum, lig maçlarında daha şimdiye kadar sağ bek olarak 11 başlamaması bana çok ilginç geliyor. O kadar kötü bir oyuncu değil bence.

Bu diziliş iki sezon üst üste şampiyon yaptı bizi, kötü değil bence ama bizim kadro üçlü oynamak için de ideal. O sebeple hangi diziliş çıkarsa çıksın bu maç kötü demem. 4-4-2 hariç tabi, bu uymuyor bize pek.

Doğru söylüyorsun renkdaş ama sevmiyorum bu dizilişi. 4-3-3 de sevmiyorum. Ben 3’lü oynayan takımları seyretmekten büyük keyif alıyorum

Mutlak mertebe ilk yari isi bitirmemiz gerek, yorgunluk arti samsunsporun da tehlikeli bir takim oldugundan fisi cekmemiz gerek

Kaan olsa 3lü olurdu nelsonu oynatmıyor, Jacopta iyileşmişse 4231 çıkar kesin. Barış sağbek olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu bir gerçek ama - maçlarda 65- 70 ten sonra vitesimiz düştüğü çok belli - o yüzden 3 farklı değilse maç karşı takım kopmayacak

ki samsun deplasmanda 12 gol atmış - vasat rakip falan önemli değil , kovalıyorlar ve sonuçlandırıyorlar demek

buna çok dikkat etmek gerek.

gol bulacağız orası kesin tabide , yememek , karşıya momentum vermemek, umutlandırmamak en önemlisi.

Bir kere de 4-0 5-0 öne geçelim de eldeki gençlere süre verelim. En son hangi genç oyuncunun oynamasını bekledik hatırlamıyorum. Ozan Kabak galiba.

Yok mu u21 lerde u19 larda bir yetenek?

Geri
Üst Alt