⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Samsunspor'un zayıf yönlerine konsantre olmak lazım mesela Zeki Yavru...

Ziyech belki de 11 olabilir Barış da dinlenmiş olur

Güldük eğlendik

Puan kaybında herkes istifa etsin.

Jelert ve sallai 11e.jakobs iyilestiyse o oynasın,yoksa jelert solbek olsun sagbek oynamazsa

Muslera
Sanchez Nelsson Apokerim
Sallai - Torreira - Sara - Jakops
Yunus
Osimhen - Batshuayi

Nelsson da oynamalı artık Hakim de. Form tutmaları için TK maçları beklenmemeli

Muslera
Sanchez Kaan Apo
Sallai Sara Torreira Yunus
Mertens
Baris Osimhen

Baris'in yerine Sallai, Icardi'nin yerinede Baris forvete.

Muslera
Sanchez Kaan Apo
Sallai Sara Torreira Yunus
Mertens
Baris Osimhen

Baris'in yerine Sallai, Icardi'nin yerinede Baris forvete.

Barış'ın yerine Bats başlamalı bu maç. Barış'ın durumu hiç iyi değil.

Tottenham maçında kaç kere kanada inip 1 kere orta yapamayan oyuncu mu olur ya. Biraz yedek oturması gereken, biraz toparlanması gereken bir konumda.

Barış'ın yerine Bats başlamalı bu maç. Barış'ın durumu hiç iyi değil.

Tottenham maçında kaç kere kanada inip 1 kere orta yapamayan oyuncu mu olur ya. Biraz yedek oturması gereken, biraz toparlanması gereken bir konumda.
Bence forvet pozisyonunda çok daha iyi oynar. Bence Baris çok iyi bir kanat oyuncusu olamaz, orta yapmayı bilmiyor.

muslera

sanchez nelsson apo

sallai torreira sara jacobs (jelert)

yunus

bats osimhen

== kaan cezalı ==

Okan sansli adam. Su an en zorlandigi konu icardi. Bu sakatlik 3,4 hafta surerse takim bu arada icardisiz oyunu oturtur. Ilk senesi gibi donerse her zaman yer var fakat gecmisin mirasi ile takimin bugunu ve yarinini riske atmak kimsenin haddi degil. Okan buyuk hoca olmak yolunda adim adim gidiyor. Icardi ile de beraber buyudu kariyeri bu acidan ekstra kolluyor futbolcuyu. Bir anlamda futbolcu iliskisi acisindan cok iyi yonetiyor rakimi ama icardi noktasinda takim kesinlikle zarar goruyor. 90 dakika eksik oynuyoruz arti cezaalani icinde kafa, ayak her topla bulustugunda yorgun oldugundan siradan vuruslar ile harcaniyor pozisyonlar. Bu sakatlik bizim icin sans. Dun ikinci yari Batshuai oynasa skor daha farkliydi. Icardi GS in cizgisine gelemezse az sure alacak bunun baska yolu yok. Dun macin benim icin tek eksi puani, osimhenin icardi yerine cikarilisiydi.

Geri
Üst Alt