Olm totnımı aldık ya zaten nesini soruyon dahaSukseli 1 ekip tottenham karşışında heybetli ve zevk veren 3 pt mi yoksa kısır kalitesiz bir futbol sonrası samsun galibiyeti mi tercihini bana quote eder misin ?
@Uğur İz
Olm totnımı aldık ya zaten nesini soruyon dahaSukseli 1 ekip tottenham karşışında heybetli ve zevk veren 3 pt mi yoksa kısır kalitesiz bir futbol sonrası samsun galibiyeti mi tercihini bana quote eder misin ?
@Uğur İz
Futbola bakış açın güldürüyo beniOlm totnımı aldık ya zaten nesini soruyon daha

Sukseli 1 ekip tottenham karşışında heybetli ve zevk veren 3 pt mi yoksa kısır kalitesiz bir futbol sonrası samsun galibiyeti mi tercihini bana quote eder misin ?
@Uğur İz
Vallaha Bodrum'da cezalı olsa harika olur. O takım acayip amatör bir takım.Davinson sınırdaymış. Bodrum depinde lazım. Cezayı iç sahadaki maçta çekse iyi olur
BAY mı BATS mı acabaMuslera
Davinson - Nelsson - Jakobs
Sallai - Sara - Berkan - Jelert
Yunus
Barış - Osimhen
Ziyech bence yolcu olacak - kazanır mıyız kendisini ya da kafayı takıma futbola verir mi tam emin olamiyorum. Gerçi lig maçları bunun için en doğru durum ama Sallai varken ziyech 11'de olacağını sanmam.Barış biraz yedek alıp dinlenmeli. Yunus Sallai kanatları ile ya Mertens-Osi-Bats (kulübede forvet kalmaz) ya da Mertens-Hakim-Osi (Hakimi de kazanmak lazım Icardi yokken)
Davinson sınırdaymış. Bodrum depinde lazım. Cezayı iç sahadaki maçta çekse iyi olur