⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Geçen sezonki Hatay maçı gibi olmasın.

Kaan cezaliysa ozaman söyle cikariz herhalde:

------------------Muslera--------------------

----Nelsson-----Sanchez---------Apo-------

Sallai-------Sara----------Torreira-------Baris

-----------Mertens---------Yunus--------------

-------------------Osimhen-------------------

Davinson sınırdaymış. Bodrum depinde lazım. Cezayı iç sahadaki maçta çekse iyi olur

Vallaha her hafta ozetlerden samsun sporu izliyorum. Adamlar 3-4 pas ile ceza sahamiza girebilecek yetenekleri var. Bizim güçlü olduğumuz duran toplarda sıkıntı yaşarlar. Ayrıca son Kasımpasa maçında tol çıkarken yapılan pres karşısında bocaliyorlardi. 1-0 olsun bizim olsun.

Puan kaybinda gururun var mı hoca bunlar oyuncu mu gibi laflar etmeyiz .. pusudaki cahillerin azınlık kalması umudu ile

Muslera
Davinson - Nelsson - Jakobs
Sallai - Sara - Berkan - Jelert
Yunus
Barış - Osimhen​
BAY mı BATS mı acaba

Sallai - BAY bilemedim. olurda BAY gene vasatı aşamazsa taraftar köpürecek.

Mus
Davinson - Kaan - Jakobs
Jelert - Sara - Tor - Yunus
Sallai
Bats - Osi
ben böyle olmalı diyorum - ilk yarı skora bağlı torreira erkenden dinlenmeye geçebilir . Samsun iyi ekip sayılır TR standardında - fazla rotasyon sıkıntı yaratır endişem var.

Barış biraz yedek alıp dinlenmeli. Yunus Sallai kanatları ile ya Mertens-Osi-Bats (kulübede forvet kalmaz) ya da Mertens-Hakim-Osi (Hakimi de kazanmak lazım Icardi yokken)

Barış biraz yedek alıp dinlenmeli. Yunus Sallai kanatları ile ya Mertens-Osi-Bats (kulübede forvet kalmaz) ya da Mertens-Hakim-Osi (Hakimi de kazanmak lazım Icardi yokken)
Ziyech bence yolcu olacak - kazanır mıyız kendisini ya da kafayı takıma futbola verir mi tam emin olamiyorum. Gerçi lig maçları bunun için en doğru durum ama Sallai varken ziyech 11'de olacağını sanmam.

İcardi kadroda yokken Yusuf yedekten devreye girebilir diyeceğim ama ne durumdadır tam bir soru işareti

üstümüzde kalan maaş bütçeleri ve oyuncu külfeti (takıma katkı etki olarakta) tatsız oldu - özellikle Zaha kapsamında.

Geri
Üst Alt