⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Puan kaybinda ne hocayı ne oyuncuları kariyerini yok sayacak hakaret kucumseme edecek halim yok zekam da yok.

Puan kaybinda gururun var mı hoca bunlar oyuncu mu gibi laflar etmeyiz .. pusudaki cahillerin azınlık kalması umudu ile

Icerde olması iyi olmuş... puan kaybı oldugunda da toleranslı davranırım kalkıp da defol demem. Hocam dan beklentim biraz rotasyon bir de tekli forvet .

Pusuda misiniz kötü niyetliler..🙂🙂🦁🦁

Puan kaybinda gururun var mı hoca bunlar oyuncu mu gibi laflar etmeyiz .. pusudaki cahillerin azınlık kalması umudu ile

Puan kaybinda ne hocayı ne oyuncuları kariyerini yok sayacak hakaret kucumseme edecek halim yok zekam da yok.

Futboldan 1 gram anlıyosam kralın olmaması oyuna inanılmaz olumlu etki edecek

Rahat rahat izleyin renktaşınıza güvenin

Nando
Davinson-Victor-Abdülkerim
Roland-Lucas-Gabri-Yunus
Dries
Michy-Osi

Eğer tek forvet çıkacak isek

Nando
Elias-Davinson-Abdülkerim-İsmael*?
Lucas-Gabri
Roland-Dries-Yunus
Osi

*İsmael Jakobs oynayabilecek ise- yoksa Berkan olur sanırım.

Bu kadar kısa bir aradan sonra hocamın puan kaybı bahanesi de hazır. Puan kaybı ve ya zor bir galibiyet gibi görünüyor.

Galatasaray'da Davinson Sanchez, Samsunspor karşısında sarı kart görmesi durumunda Bodrum FK maçında cezalı duruma düşecek.

kaanın cezalı olmasına sevındım ,bu adamı artık ortasahaya koyması lazım ve bizi 2 senedir icardi ile sampuan yapan nelssonu artık oynatması lazım

neden ki?

4-2-3-1 (mertens-osi) candır ya.

icardi babanın sakatlığının belki de tek iyi yanı, şu saşmasyon çift fwli düzenden vazgeçecek olmamız oldu bence.
4-2-3-1 oynamak için güvenebileceğim 1 tane bile sağ bek yok. Barış işin defans tarafında çok kötü, Kaan atletizm yönünden çok sıkıntı yaşıyor ve hücum tarafında yeterince katılmıyor, Jelert 'i iyi veya kötü diyebileceğim kadar bile izlemedim

Ki bir de Kaan 'ın cezalı olduğunu düşünüyorum hiç gerek yok bence

Üçlü defans kurgusuyla Elfsborg karşısında 45 dakika, Tottenham karşısında 70 dakika filan müthiş bir takım vardı. Belki de Okan Buruk döneminde gördüğüm en iyi hücum takımıydı

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Sara-Jakobs
Mertens-Yunus
Osimhen

İle devam etmekten yanayım

Kartları temizlesek güzel olur sonraki maç tırt. Puan kaybı olabilir futbol bu ama içerdeyiz ve iyi durumdayız şanssızlıktan olursa yapacak bir şey yok da yine 60 dakika oynayıp 30 dakika yatış modundan dolayı bir şeyler yaşanırsa hocayı babası bile savunamaz burada yatıp kalkıp hocayı niye eleştiriyonuz ya diyenler de idrak eder artık heralde.

Geri
Üst Alt