⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Oyun iyiydi bu arada hafta içi yaşanan adrenalinden sonra ister istemez enerji bulmakta zorlanıyorsun baskı da 3'ü bulsak her şey normal gözükecekti.

bu yapı olayını cok guzel kullanabiliriz elimizde okadar somut şeyler var aleyhimize ama tarihin en rezil ve hırsız yönetımı var basımıza maalesef

Tüm takıma ve Okan hocaya helal olsun emeklerine yüreklerine sağlık ayaklarına taş değmesin.

Son düzenleme:
ilkinden bir şey anlamadım ama ikincisi doğru karardı bence
nelsson'un saçmalaması. adamı orada itmenin mantıklı açıklaması yok. zaten sırtı dönük.
iyice dağıldı oynamadığı için sanki. transferini yapmak lazım artık.

2.ye ben %50-50 bakıyorum premier ligde kesinlike verilmezdi ama bizim ligde çalıyorlar bazen

Bunların medya gücü, paralı sosyal medya trolleri çok başka seviyeye geldi. Adamlar tertemiz pozisyonları bile dillendirip kamuoyu oluşturabiliyor

Barış alper geçen sezon topa az dokundu diye koşuyor diye mvp oldu, barış topa dokunmaya başladığı an tüm sihri gidiyor.Bu da maalesef euro 24 efect, orada çocuğa sen yıldızsın sen starsın kafasına soktular, o da yapamayacağı şeyleri yapmaya,eski barışa dönmeye başladı.Barış sen pas atıp koşacaksın, top sürmene bile gerek yok sana atarlar.

Bir renktaşımız,FB-BJK hariç ilk 10'daki kimseyle oynamadık,ligdeki konumumuz ölçü değil diyordu.

2. sıradaki Samsun'u,2 gün önceki yorucu Totnım maçına ve 2 penaltı kararına rağmen yendik.Tatmin olmuştur umarım kendisi

Bir renktaşımız,FB-BJK hariç ilk 10'daki kimseyle oynamadık,ligdeki konumumuz ölçü değil diyordu.

2. sıradaki Samsun'u,2 gün önceki yorucu Totnım maçına ve 2 penaltı kararına rağmen yendik.Tatmin olmuştur umarım kendisi
o arkadas fenerin fikstür avantajı var biz o takımlarla 2.yarı deplasmanda oynayacaz diyordu
fener o takımların hepsine puan bıraktı
sen kazandıgın an olay bitiyor
yani fikstür olayı cok gercekci degil

Katılıyorum. Ama senin artık sovmemen gerekiyor.
58597_1_b.jpg

Geri
Üst Alt