⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

tribünlere gelip şu yönetimi nasıl yuhalamıyor bu taraftar,hadi ultralar paralı menfaatçi tipler

diger taraftara yazıklar olsun

58597_1_b.jpg
Antu

10 futbolcu ve 1 güreşçi ile çıktığımız maçı kazanmasını bildik. 😂

Samsun Baskani bile Nelsonun penaltı nasıl penaltı dedi

İşte böyle 3 puanlar getirir şampiyonluğu. Bu maçta aşırı dominant bir oyun beklemek zaten saçmalık. Takım yorgun, duygusal, rakip iyi takım, formda vs vs. Buna rağmen maçta hiç üstünlüğü rakibe vermedik. Okan hocanın ilk 11 de değişiklikleri de doğruydu. Havlayan itlere bakmayın doğru yoldayız böyle devam.

Yönetim sessiz hataları var evet sonuna kadar katılıyorum ama şunu söylemeden geçemiyorum. Bu işin içinde başka pislik var belliki gücü yetmiyo kimsenin. Maalesef...
alakası yok inanmıyorum buna,sen cıkıp konusursun hataları tek tek söylersin ona ragmen değişmezse ozaman denebilir gücün yetmiyor
ama bunlar acizce susuyorlar
konusmamak ıcın arka kapıdan kacan tipler yönetici bizde
gücü yetmeme olayı olsa erden neler yapıyord söylüyordu hepsi ortada

öyle fbjk'yi değil ha lig 2.sini yendik

alakası yok inanmıyorum buna,sen cıkıp konusursun hataları tek tek söylersin ona ragmen değişmezse ozaman denebilir gücün yetmiyor
ama bunlar acizce susuyorlar
konusmamak ıcın arka kapıdan kacan tipler yönetici bizde
gücü yetmeme olayı olsa erden neler yapıyord söylüyordu hepsi ortada
Buna katılıyorum. Zaten söyledim sessiz olmaları büyük hata. Ben sadece şunu demek istiyorum ben bu pisliğin yönetim ile konuşma ile çözüşeceğine inanmıyorum artık. İçerde mafyavari işler var bence.. Değişik bir pislik var. Erden Timur çomak sokmaya kalktı adam açıkladı tehdit ediliyorum diye.

Totnıma döşemişler...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-10-19-03-05-863_com.twitter.android-edit.webp
    Screenshot_2024-11-10-19-03-05-863_com.twitter.android-edit.webp
    119,1 KB · Görüntüleme: 29
Samsun Baskani bile Nelsonun penaltı nasıl penaltı dedi
O 2 penaltı bizim lehimize verilse samsun ayaklanmış, fbjk yöneticileri kendini tff önünde yakıyordu. Bu ülkede herşey medya ve algıyla yönetiliyor. İnsanın ağrına giden pasifik bir yönetime sahip olmak

Şampiyonluk genelde böyle maçları kaznamaktan geçiyor. İki sene de böyle maçları çok oynadık.

Geri
Üst Alt