Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.553
- 23.963
- 2.473
Savunmayı 5'li dizip full uzun vuracaktır Volkan efendi. Erken öne geçip tarumar etmeliyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
------------Muslera-----------
---Kaan---Nelsson----Apo---
Barış---Torreira--Sara--Jakobs
-----Yunus--------Mertens----
-----------Osimhen------------
Bats-Ziyech-Berkan-Jelert-Sallai sonradan girer
Bats yerine Mertens bence. Son haftalardaki performansıyla kesik yemeyi hak etmiyorMuslera
Kaan Nelsson Apokerim
Sallai - Torreira - Sara - Jakops
Yunus
Osimhen - Bats
Bats yerine Mertens bence. Son haftalardaki performansıyla kesik yemeyi hak etmiyor
tespit şirinSanchez cezasını bu maçta çekmesi güzel oldu Bodrumspor'da pek bir şey yok Adana Demirspor'dan sonra ligin en zayıf ekibi olabilir.
Sanchez'in Eyüpspor, Sivas dep, Trabzonspor, Kayserispor dep, Göztepe, Başakşehir bu maçların hepsinde sahada olması lazımdı.
Rakip topçuların motivasyonu Fenerbahçe'yle oynayınca farklı, Galatasaray'la oynayınca farklı olur. Galatasaray'la oynamak rakip topçular için Real Madrid ile oynuyor etkisi ve motivasyonu yaratıyor. Fenerde öyle değil. O yüzden hepsi %100'ünü verir. Yeter yetmez orası bizim takımın ciddiyetine kalmış.Bodrum u fb maçında izledim felaket dağınık ve kötü bir takımdı..Her türlü rahat yenmemiz lazim
V.demirel bu maça hazırlanmaya çoktan başlamıştır. Sanchez de cezalı, çok dikkatli olmalıyız. Karşıda malum takıma yakın bir takım varBodrum u fb maçında izledim felaket dağınık ve kötü bir takımdı..Her türlü rahat yenmemiz lazim
+ mumtaz reisBodrumu hic izelemedim ama FT tribünde olur