⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

kötüyüz

ama alacagiz

Batsuayi bence de girmeli mertens değil sallai çıkmalı

Mertens yerine Jelert. Baris Osimhenin yanina gecsin.

Metehan yerine Nelsson.

Jelert ve ziyech şart ama girmeseler de olur.mertens saranin ritmini de bozdu duran toplarda ama canı sagolsun.en büyük gol silahimiz sifirlandi

yaklaşık 3 aydır falan hiç bir galatasaray maçının olduğu gün foruma girilmiyor, sanki 1000 liralık hostta barınıyorken 5 liralığa geçilmiş gibi bir hava var, sayın adminler maddi durum kötüyse açın bir donate yardımda bulunalım foruma giremiyoruz

Okan buruk sabrımız taşıyor

survivor a gönderecegiz olası bi beraberlikte

İkinci yarı rüzgar arkamızda olacak. Rüzgara karşı oynamak kolay zannediyorsunuz. Top ayaktan çıktığında defans orta saha falan lagda kalıyorsun. 1 saniye erken hareket etmen gerekiyor.

Atak yaparken ise bu sana tam tersi olarak yansıyor.
Adamların oyunu şişir dur. İkinci yarı da şişirsinler de top ileri giderken geri dönsün bakalım nasıl kontra yaşıyorlar.
Topu alan ileri atmalı osimheni de koşturacaksın.

Bu arada icardi koşmuyor şöyle böyle diyordunuz dedik dimi osimheni rahatlatan bu adamdı.
Şimdi bak oyuncu nasıl tek kalıyor.

nelsson yüzünden rezil oynuyoruz bahanesi de üretemeyecek bu sefer bakalım ne uyduracak bu rezilliğe.

bu kadar zaman çalınan maç görmedim en az 10 dk zaten o kaleci çaldı hakem 6 dk uzatma verdi

Okan bodrum 10 kişi kalmasa dizilişi değiştirmeyi akıl edemeyecekti

Ulan 20.dkda bi bok oynamadığımızı görüp 4lüye dönsen yarım saat kaybetmeyecektik
Ulan dur bari bir puan kaybedek :)

Belki ikinci yarı 2-3 atarız diye şimdiden yazayım dedin değil mi? :d

Esprili yazıyorum agresif cevap verme bak:/

Ikinci yarı direk 3 değişiklik ile başlanmalı

yunus, mertens etkisiz
metehan zorlanıyor
sallai'yi beğenmiyorum

Geri
Üst Alt