- 6 Eylül 2014
- 83.192
- 56.767
- 4.283
Bu maçta sadece laiballige kızdım onun dışında hava şartları bizi etkiledi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine'nin anlamini ben mi aciklayayim???Göte bala olmasa da bir 2 maçımızı yine böyle stres yaparak kazandık. Ayrıca kasimpasa maçı faciası var.
Saçma sapan pozisyonları harcıyoruz, yoksa bizim sezon başından beri zor geçen maçımız olmadı resmen. Girdiğimizin çeyreğini atsak zaten her maç 3-5 atacağız. Şu maçın 5 olmamasının tek nedeni ciddiyetsizlikEleştirmek saçma olur abi şu maçın kolay geçeçcğeini düşünen varsa bilmiyorum
Top direkten döndü neyse ki. Şanslıymış Ziyech.Futbol bu kaçar, ama saçmalıktı. Şanslıysa puan kaybı olmaz yoksa hak etti söylenecekleri Ziyech.
Gerçekten öyle puan kaybedelim diye herşey yapıldı.10-0 bitecek maci son dakikalarda ikina sikila kazaniyoruz. Kabul edilemez bi performans.Adamlarda oyle bi laubalilik var ki ekrana atlayacaktim sinirden. Umurlarinda degil gol mu kacmis puan mi kaybedecez seyine taktiklari yok. Su macta puan kaybetmek icin her seyi yapti herifler de Bodrum eksik olmalarinin da etkisiyle varlik gosteremedi. Acilen kulaginin cekilmesi lazim bazi futbolcularin.
Bu bodrumspor futbolcuları falan çok üzülmüş, ağlıyolar resmen. Bunun tek açıklaması prim olabilir.
Niye konu neDemirbay Muslera tartisti
Ağlanacak birşey mi varKuşlar ağlıyor.