⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

Korkunç bir maçtı, ne izledik bilmiyorum ama bu kadar beceriksizliğin arasında 1 tane gol sıkıştırmak mucize oldu gerçekten. Cenabetlik midir, aptallık mıdır ben ne diyeceğimi şaşırdım, golü atmamak için resmen inat ettiler. Az daha 2 puan da gidiyordu zaten ki, şu kadar mallığın üzerine tam otururdu Allah kurtardı.

Eleştirmek saçma olur abi şu maçın kolay geçeçcğeini düşünen varsa bilmiyorum
Saçma sapan pozisyonları harcıyoruz, yoksa bizim sezon başından beri zor geçen maçımız olmadı resmen. Girdiğimizin çeyreğini atsak zaten her maç 3-5 atacağız. Şu maçın 5 olmamasının tek nedeni ciddiyetsizlik

yaw abartmayın allah aşkına

çok laubaliydik yine. totnım cityi 2-0 yeniyo deplasmanda dk 35 daha

Bizim oyuncular maç seçiyor rigas a bodruma böyle fener tottenhama başka

10-0 bitecek maci son dakikalarda ikina sikila kazaniyoruz. Kabul edilemez bi performans.Adamlarda oyle bi laubalilik var ki ekrana atlayacaktim sinirden. Umurlarinda degil gol mu kacmis puan mi kaybedecez seyine taktiklari yok. Su macta puan kaybetmek icin her seyi yapti herifler de Bodrum eksik olmalarinin da etkisiyle varlik gosteremedi. Acilen kulaginin cekilmesi lazim bazi futbolcularin.
Gerçekten öyle puan kaybedelim diye herşey yapıldı.

Abi biz niye atak yerken defansı yerine orta ikili savunmada oluyor. Defans hattındaki 3 tane adam ne yapıyor.
Bu kadar saçma bir iş mi olur.

Oyun kötü. Forvet hattı sürekli pas verme ile şut çekme arasında karar veremiyor ve pozisyon hiç ediliyor.

Ama 3 puan şahane. Tebrikler Galatasaray.

Bu maçla alakalı düşüncelerimi yazsam sınırsız ban yerim forumdan.

Bu konuyu çöpe atalım maçı da hiç oynanmamış farz edelim. Kanser olduk fıtık olduk kabız olduk. 10 yaş yaşlandım. Sokayım böyle futbola

Geri
Üst Alt