⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

Kolay mac yok beyler bütün takimlar bize farkli bir motivasyonla oynayacaklar

Son 2 sezonun sampiyonunu durdurmayi basari olarak görecekler

Ama bizde sampiyon takim oldugumuzu simdiye kadar gösterdik ve ayni sekilde bu devam edecek

Osimhen saha da oldugu zaman bizim icin zaten büyük bir avantaj bunu da unutmamak lazim

Kazanacagiz insallah

Okan hoca bu maçı volkandan dolayı ciddiye alacaktır, tv100 de canlı yayındada aralarında bir sohbet geçmişti okan hoca hazırlanması kolay bir hoca gibisinden bir şey demişti volkan.Geçen sezonda ona kaybetti bir daha buna izin vermek istemez. O yuzden rahat bir galibiyet bekliyorum.

Ben sporda psikolojinin anormal önemli olduğuna inanan birisiyim. Rakiplerin elindeki elma şekeri STSL takımlarının zayıf olduğu ve YAPI idi. FB'yi deplasmanda, BJK'yi içeride ezdik. Tottenham maçı ile de mental olarak yıktık rakipleri. Geriye sadece Galatasaray takımı "Maç seçiyor." argümanı kaldı.

Maç seçmediğimizi, en güçlüye karşı da en zayıfa karşı da aynı adanmışlıkla oynadığımızı ve şampiyonluğa kilitlendiğimizi göstermeliyiz. Yenilmez olduğumuzu yüreklerine işlemek için ideal bir maç bu.

Milli ara dönüşü+davinson yok+rakibin stadı mahalle stadı gibi+hava yağmurlu ve rüzgarlı+rakip teknik direktör volkan demirel. Her kriter zor bir maç olacağına işaret ediyor umarım bir şekilde kazanıp yolumuza devam ederiz. Şikecilerin yarıştan kopması 1 puan kaybına bakıyor o gelene kadar asla puan kaybetmemeliyiz.

Okan hoca bu maçı volkandan dolayı ciddiye alacaktır, tv100 de canlı yayındada aralarında bir sohbet geçmişti okan hoca hazırlanması kolay bir hoca gibisinden bir şey demişti volkan.Geçen sezonda ona kaybetti bir daha buna izin vermek istemez. O yuzden rahat bir galibiyet bekliyorum.

onu okan’i ovmek icin soyledi, bir taktik anlayisi oldugu icin neye karsi calisacagimizi anlayabiliyoruz anlaminda.

Stad ve Volkan faktörünü düsününce cok cetin bir mac olacagi kesin.

Puan kaybi kokusu var gibi.

Bizi de Fb'yi de 1 tık az favori göstermişler biri patlayacak bence Fb'dir diye ümit ediyorum.

Maç saatlerinde 35km rüzgar görünüyo stad da kabak gibi açık insallah başımzıa bela olmaz

Hafif rotasyon gerektiren maç; kadro; 3-4-1-2

Muslera
Metehan Nelsson Apokerim
Jelert - Torreira - Sara - Sallai
Ziyech
Osi - Bats

Sallai yerine suayipi 2.forvet olarak denemeli hoca ,o adamı küstürme lüksümüz yok ,geçen sene 20.kusur gol armis

Okan Hoca'dan ziyech sürprizi bekliyorum ilk 11'de
Ziyech 'i geçen seneden hep olumsuz bir karakter olarak görüyordum ama antrenmanda takım arkadaşlarıyla samimi görünüyor

Ne diyim umarım Ziyech 'i de kazanırız yeniden geçen sene sonradan oyuna girip çözdüğü maçlar vardı. Bu sene Tottenham maçında girdi İcardi 'ye gol attırdı ofsayt diye iptal edildi Samsun maçında girdi Batshuayi 'ye attırdı golü

Geri
Üst Alt