⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

Maç bitti öyle veya böyle 3 puan ama 2-3 tane laubali eşek kendi skorunu yapacak diye ıkına ıkına maç izledik.

Sacma sapan 1 mac oldu ama 3p herzamanki gibi guzel

Insallah alkmar macinda da böyle oynamayiz

Hakem senin ben ulan arti larda duraklama olmadı kahpe herif ne diye uzattın 2 dkakka maçı pust

Allah’ım sana şükürler olsun, şu saçma sapan maçı bir şekilde kazandık. Skor değil ama oyun yol kazası diyelim ama yine de kabul edilemez bir oyun ve ciddiyetsizlik vardı sahada.

Bodrumda tatili uzatmak varken maca cikardik pasalarimizi zahmet oldu beyler laubali herifler

Allaha şükür bitti. Bu kadar lakayıt bir takım görmedim. O ziych denen herifi takımda görmek istemiyorum

Takımın gol pozisyonlarında laubali oluşu can sıktı. Az daha konsantre olsak 5 olurdu. Yine ecel terleri döktük. Neyse Şuayip'in golüyle kazandık. Kuşlar g.tünüze girsin.

bu takımın okan efendiye rağmen şampiyon olduğunun 5000. kanıtı.maçı vermek için elinden geleni yaptı.bu yazıma laf edecekler direkten dönen gol olsaydı okana saydıracak tipler olacak o da ayrı.

Adamlar 10 kişi olmasa kazanamayacakmışız. Gerçi 10 kişi de zor kazandık. Hava şartları ve milli ara dönüşü konsantrasyon sorunu oldu diyelim... Öyle ya da böyle 3 puan 3 puandır.

Geri
Üst Alt