Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.054
- 15.808
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu rehavet problemi zaman zaman oluyor. Rfs,hatay,geçen sezon arenadaki fb maçı, süper kupa bjk maçı hepsi rehavet yüzünden kazanılamadı. Allah'tan bugün kazandıkNeresinden bakarsan bak rezil ve unutulması gereken bir maç
Çok kötü hazırlık maçlarından hallice oynadık. Sahadaki futbolcularımızın kalitesine yakışmadı
3 puanı aldık ve sonunda derin bir oh çektik. Kendimize çeki düzen vermemiz lazım
puan kaybı olsa da hocayı eleştirsem diye pusuda bekliyordunMilli ara dönüşü, stad iğrenç, zemin iğrenç, şiddetli rüzgar var üstüne maçı koparma şansı geliyor boş kale kaçırıyorsun son dakikada yesen büyük yıkım olacaktı öyle ya da böyle 3 puan önemliydi.
Hayır gerek yokta benim yazdığımdan sen onu çıkarmışsın. Yine deyince her hafta anlamında söylemedim ben.Yine'nin anlamini ben mi aciklayayim???
Ben kolay geçeceğini düşünüyordum ama ilk 20 dakikadan sonra dedim ki bir şekilde kazanalım yeter. Zemin iyi gibi gözüküyordu ama hiç iyi felan değildiEleştirmek saçma olur abi şu maçın kolay geçeçcğeini düşünen varsa bilmiyorum
devrede birini almak lazım. şöyle rakip beki karşısına alınca tedirgin edecek bir adam.Şu fizik işini de abartmamak lazım, sallai barış kanatlarda oynayınca bir de osimhen, teknik fakiri bir takım oluyoruz.Mutlaka birini atmak lazım oralara ama oyuncu da yok
devrede birini almak lazım. şöyle rakip beki karşısına alınca tedirgin edecek bir adam.
hocanın istediği arias öyle bir adamsa gelsin
başarı da o şekilde geliyor ama yapacak bir şey yokbu asker oyuncu işi çok abartılıyor, bu sefer de yetenekten gidiyor
bak buraya yaziyorum. Bu takim boyle gol falan gol atamaz. Yenersek beni banlayin
başarı da o şekilde geliyor ama yapacak bir şey yok
zaha mı sallai mi 500 kere sallai
ya da rashica