⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

Çok tehlikeli maç olduğu belliydi zaten. Malum takımlı başkanı ve hocası olan bir takım, haftalardır bu maça özel hazırlanan ve ekstra özveriyle oynayacaklarını biiliyorduk bu malum takım yandaşlarının. Büyük tezgahtan sıyrıldık
Osimhen kötü kaçırmış harbiden.bir adim daha atmasa gol.totenham macinda da erken vurdu aksine,yine sara atmıştı pasi.neden konsantre olamıyo anlamadım karşı karşıya da.

Çok tehlikeli maç olduğu belliydi zaten. Malum takımlı başkanı ve hocası olan bir takım, haftalardır bu maça özel hazırlanan ve ekstra özveriyle oynayacaklarını biiliyorduk bu malum takım yandaşlarının. Büyük tezgahtan sıyrıldık
Bodrumu
Bodrumda yendik

Osimhen kötü kaçırmış harbiden.bir adim daha atmasa gol.totenham macinda da erken vurdu aksine,yine sara atmıştı pasi.neden konsantre olamıyo anlamadım karşı karşıya da.
Karşı karşıya aslında zor bir olaydır. Teknik ve sakinlik gerekir biraz. Osimhen tek vuruş ve kafalarda usta daha çok ama bu karşı karşıya kaçırma sorununu çözmeli tabi

3lü olayını bırakmak lazım İcardi yokken oldukça anlamsız bi iş

Ben kolay geçeceğini düşünüyordum ama ilk 20 dakikadan sonra dedim ki bir şekilde kazanalım yeter. Zemin iyi gibi gözüküyordu ama hiç iyi felan değildi
Zemin rezaletti hocam bodrumda yaşayan tanıdıklarım var bodrumsporlu onlarda aynını diyor zemin rezalet ötesi diyolar sahanın açıkçası skor önemli değil benim gözümde volkan itinin başında olduğu takım her zaman en zor deplasmandır

Ustalar bazı yorumlar var, okurken şoka girdim.

Sizin havadan ve sahadan haberiniz var mı?

Sahayı sulamamışlar, çimi kesmemişler. Top süremiyorsun. Dehşet rüzgar var, hava topu atamıyorsun.

Milli aradan çıkılmış, haftaya önemli bir Avrupa maçı var. Karşıda Volkan Demirel var.

Muazzam bir galibiyet bu.
Şunu anlayabilen taraftarlarımızın olması sevindirici volkandan alınan bir galibiyet karşı tarafın umudunun tükenmesi için sıkılan bir kurşundur

Ustalar bazı yorumlar var, okurken şoka girdim.

Sizin havadan ve sahadan haberiniz var mı?

Sahayı sulamamışlar, çimi kesmemişler. Top süremiyorsun. Dehşet rüzgar var, hava topu atamıyorsun.

Milli aradan çıkılmış, haftaya önemli bir Avrupa maçı var. Karşıda Volkan Demirel var.

Muazzam bir galibiyet bu.
Vallahi dün maçın sıcaklığında fark etmemişiz. Ne kadar fiziksel manüpilasyon varsa üzerine çalışmışlar.

Dün sadece bir galibiyet almamışız. Bir tuzağı bertaraf etmişiz.

Ya ne tuzağı bodrumsporla oynuyosun

Sahaya el bombası atsalar gelişine vurup çatala takacaksın

Kaleci ikinci yarı aut dikti top geri kendisine geldi rüzgar da bizden taraftı şut çekseydin bol bol ayağından tutan mı oldu bi sara vurdu bi şut

Rfsye takılırız stad ambiyansı bize göre değil olur bodruma zorlanırız çimi sulamamışlar olur bjkye yeniliriz tribün sahaya uzak olur,antalyaya gideriz sıcak olur sivasa gideriz soğuk olur bi bitmedi bahaneniz

Geri
Üst Alt