⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

Ya ne tuzağı bodrumsporla oynuyosun

Sahaya el bombası atsalar gelişine vurup çatala takacaksın

Kaleci ikinci yarı aut dikti top geri kendisine geldi rüzgar da bizden taraftı şut çekseydin bol bol ayağından tutan mı oldu bi sara vurdu bi şut

Rfsye takılırız stad ambiyansı bize göre değil olur bodruma zorlanırız çimi sulamamışlar olur bjkye yeniliriz tribün sahaya uzak olur,antalyaya gideriz sıcak olur sivasa gideriz soğuk olur bi bitmedi bahaneniz
İkinci yarı dediğin oldu zaten. Hayvan gibi pozisyona girdik. Hem de Osimhen atamadı. Hat trick bile yapabilirdi Osimhen. Sallai'nin çok neti var. Ziyech bomboş kaleye kaçırdı. Girilebilecek kadar pozisyona girildi.

Tüm bunlar, karşı tarafın futbol dışı etmenler ile sana tuzak kurduğu gerçeğini değiştirmiyor ayrıca.

Son düzenleme:

Kaleci ikinci yarı aut dikti top geri kendisine geldi rüzgar da bizden taraftı şut çekseydin bol bol ayağından tutan mı oldu bi sara vurdu bi şut

Rfsye takılırız stad ambiyansı bize göre değil olur bodruma zorlanırız çimi sulamamışlar olur bjkye yeniliriz tribün sahaya uzak olur,antalyaya gideriz sıcak olur sivasa gideriz soğuk olur bi bitmedi bahaneniz
Rfs beraberliği için tek bir kelime yazmadım ambiyans vs gibi. Gs tarihinin en büyük ayıplarından biridir bana göre. O zaman eleştirdik. Şimdi de doğruya doğru demeye çalışıyoruz, takıntılı olmadan.

Bodrum'a da gerektiği kadar pozisyona girdik, ben başka bir şey söylüyorum 5-0 da yensek adam tuzaklar kurmuş sana işte.

Şu an oynanan Sivas-Kpaşa maçını bir aç derim. Böyle bir sahada böyle bir atmosferde top mu oynanır sence? Bunu eleştirmek, bahane bulmak mı oluyor?

Antalya'yı yendik zaten rahat. Onu da sırf çeşit olsun diye eklemişsin zaten. Klasik.

Gören duyan zannedecek ki bu takim puan olarak kötü durum da

Ligde 11 galibiyet 1 beraberlik ile acik ara lider

Avrupa da 3 galibiyet 1 beraberlik ile ilk 3’te

Zemin veya stadyum futbola uygun olmadiginda birakin da bir zahmet söylesinler

GdJeW5bXoAAEfZ2

2 düzine inek soksan 5 gün boyunca oturup osurup ne yedik yav derler.

Çizgi bile yamuk. Şu iş bile net olarak ceza sebebi.

Bildiğin komplo uygulanmış futbol takımıyla birlikte çalışılmış. Etkili olabileceğimiz yerler hep uzun bırakılmış kendileri şişir şut çek üzerine kurulu olduğundan etkilenmemiş olabilirler çünkü buna göre çalışılmış. Bizim kamiller de yer yer top sürebildiğinden nerelerde uzun bırakıldığını çözemediler. Mertens sara yunus hep topu yere yapıştırdı. Etkilenmeyen bir barış vardı o uzun top sürdüğü için etkilenmedi.

Bazılarını memnun etmek mümkün değil her maç 5 atıp 10 kaçırmak lazım galiba memnun olmaları için 12 de 11 galibiyet alıp her türlü pisliğe rağmen puan farkıyla önde olan takımın daha ne yapması gerekiyor acaba?Bu takımın hiç mi kötü oynamaya hakkı yok ki kötü oyunda bile kaç tane yüzde yüz gol pozisyonu yakaladı ona rağmen.2-3 takım hariç hepsi kuşların uşağı bize düşman takımlar puan kaybetmemiz için saha içi saha dışı her türlü pisliği yapıyorlar bu beğenmeyip memnun olmayanlar bunların farkında değil mi acaba?

GdJeW5bXoAAEfZ2

2 düzine inek soksan 5 gün boyunca oturup osurup ne yedik yav derler.

Çizgi bile yamuk. Şu iş bile net olarak ceza sebebi.
Bu sahada yuvarlana yuvarlana oynarsın mis gibi bol çim

Rams parka daha yeni milyon dolarlık güneş enerji paneli alındı çim çıksın diye

@Veli Baltacı pozisyona girmekten bahsetmiyorum oyundan bahsediyorum bodrum kim sen kim tabiki pozisyon bulacaksın

Prime m.tysonla sokaktaki noname vatandaş ringe çıksa tyson arada sallasa ama yıkamasa diğer lavuk da arada saldırsa son roundda da nakavtın ucundan dönse mike a helal olsun mu denir bu ne kepazelik mi denir

Böyle bi müsabakada ring zemininin ne olduğundan,salonun ısısından,koltukların ringe uzak ya da yakın olmasından bahsedilmez he bu arada noname vatandaşın uzun süre tek kolla dövüştüğünü de atlamayalım (bodrum 10 kişi kaldı)

Rezaletin sorumlularını istifaya davet etmek için foruma giriyorum o sırada veli baltacı; "çimler de uzundu tuzak kuruldu"

images.jpeg

@Veli Baltacı pozisyona girmekten bahsetmiyorum oyundan bahsediyorum bodrum kim sen kim tabiki pozisyon bulacaksın

Prime m.tysonla sokaktaki noname vatandaş ringe çıksa tyson arada sallasa ama yıkamasa diğer lavuk da arada saldırsa son roundda da nakavtın ucundan dönse mike a helal olsun mu denir bu ne kepazelik mi denir

Böyle bi müsabakada ring zemininin ne olduğundan,salonun ısısından,koltukların ringe uzak ya da yakın olmasından bahsedilmez he bu arada noname vatandaşın uzun süre tek kolla dövüştüğünü de atlamayalım (bodrum 10 kişi kaldı)

Rezaletin sorumlularını istifaya davet etmek için foruma giriyorum o sırada veli baltacı; "çimler de uzundu tuzak kuruldu"

Ekli dosyayı görüntüle 268645

Aynen yediyüzbin parametreye sahip 30 kişinin dahil olduğu bir spor dalı ile, bireysel iki sporcunun salonda karşılaştığı bir spor dalını karşılaştırma işi.

Ben neyden bahsediyorum, sen neyden.

Bazılarını memnun etmek mümkün değil her maç 5 atıp 10 kaçırmak lazım galiba memnun olmaları için 12 de 11 galibiyet alıp her türlü pisliğe rağmen puan farkıyla önde olan takımın daha ne yapması gerekiyor acaba?Bu takımın hiç mi kötü oynamaya hakkı yok ki kötü oyunda bile kaç tane yüzde yüz gol pozisyonu yakaladı ona rağmen.2-3 takım hariç hepsi kuşların uşağı bize düşman takımlar puan kaybetmemiz için saha içi saha dışı her türlü pisliği yapıyorlar bu beğenmeyip memnun olmayanlar bunların farkında değil mi acaba?
Taraftar şımardı. Bu hafta Alkmaar ı yensek az kişi memun olujr.

Boyle cok konusmaya devam ederlerse sonlari Hataya benzeyecek..

Sonra kimse “ama neden boyle oldu” demesin..

Geri
Üst Alt