SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

Oranlar bu Maç'ta Eyüpspor'a Çifte Şans diyo ben de 1/2 olan Maç bile çıktı :D Demiştim bu Maç'ta da aynı şekilde Oranlar bu Maç'ta Gaziantep Fk'ye Çifte Şans diyo ben de 2/0 olan Maç bile çıktı :D
O sırada Türk hakemleri:

1000151664.webp

fenerin bize göre iyi yaptığı tek iş şut ve orta konusunda daha iyi olmaları.. Orta derken duran top kastetmiyorum kanat organizasyonunda bizimkilerin 10 denemede atamadığı pası mert hakan bile geçen hafta 2 kez atıp asist yaptı .. Biraz da rotasyonla alakalı heriflerin yedekten soktuğu oyuncuların bile belli bir şut orta kalitesi var bizde maalesef rotasyon çok zayıf kalıyor .. Ziyech gibi adam topu 2 metre kaldiramiyor ..
Antep geçen hafta iyiydi ama bu motivasyonla fener rahat geçer
Ha bir de verilen beleş penaltılar var. Küçük bir ayrıntı.

Normalde Selçuk kaptan bunlara tıklar ama bu şike çetesi kırmızı kart, penaltı filan çekerler Antepin fişini.

Tek umudum Yayaye Ndiaye Yayaye

Lan antepte Halil ilk 11 mi oynuyo
Screenshot_20241202_113912.webp

şu tadicin kıç dayamalarına önlem alamazsan bu işi bırak xelçuk hocam. Kendin topçuyken güzel faul alıyordun bu işlerde öğret oyuncularına.

şu tadicin kıç dayamalarına önlem alamazsan bu işi bırak xelçuk hocam. Kendin topçuyken güzel faul alıyordun bu işlerde öğret oyuncularına.
Zor bir seyde degil yani yakın oynayıp dondurmeyeceksin herifi altı ustu jacobs silmisti sahadan hıyarı öyle.

Maalesef bu maç puan çıkmaz

Fener bu maç berabere kalır, haftaya da Beşiktaş'a yenilir.

Ya macin basinda penalti ile skor avantajini alirlar, ya da olmadik bir durumda eger berabere falan gidiyorsa mac kesin son dakika'ya dogru uydurma penalti gelir.

Yani anlayacaginiz oyle yada boyle komik penalti cikma ihtimali yuksek.

Adamları bi trabzon yendi,bi biz yendik,arada besiktas.başka da kimse galibiyet almadi,eskiden Akhisar falan gidip yeniyodu.antep falan hikaye

Fenerbahçe tadic ile geliyor şimdi tadic bıraktı araya osayi samuel koştu ceza sahasında samuel yerde penaltı dk 10 fenerbahçe penaltı atacak tadic topun başinda ve gol. Maçın simulasyonu.
Tadıcin gotunu dayayıp verdiği paslara da kimse çözüm bulamadı.mertens de kaç maçtır alda at denilen ortalar kesiyor,batsuayi ve sallai kaciriyor

Gaziantep Fenerden puan alsin, ben bu forumda birdaha yapi mapi yazarsam ahlaksizim :emrah:

Geri
Üst Alt