- 22 Ocak 2010
- 52.300
- 33.660
- 3.073
Oğuz aydın form tutmuş 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende form tuttumOğuz aydın form tutmuş![]()
Olmuyor ama bişey. Güncel bakıldığında bizde aksine oldu, oluyor. Üçlü oynayacak kadron yok, 4'lü çıkacak beklerin yok.Kusura bakmayinda feneri kadrosu geniş diyenlere gülüyorum sadece kağıt üstünde geniş o kadro,aylardır aynı şeyi söylüyorum tadic ve dzekoya bisey olsa görürüm sizin övdugunuz kadroyu, 2si taşıyor kaç aydır
Onlar oyunla ilgilenmiyorlar tek amaçları 3 puan.Hakem hataları içinde bigbang'e kadar geri gidecek kadar safsata argümanları var.Ben muhabeti kestim bunlarla ,herkesede tavsiye ederim.çevrenizde fenerli arkadaşınız fılan varmı ,ne diyorlar bu seneki bu defansif ve kısır oyunları için?
Yav 4lü çıkacak bek nasıl yok Berkan kaç maç oynamadı mı.Olmuyor ama bişey. Güncel bakıldığında bizde aksine oldu, oluyor. Üçlü oynayacak kadron yok, 4'lü çıkacak beklerin yok.
Yedeklerinden verim alamıyorsun. Giren-çıkan farkı onlarda daha az göze batıyor, bizde direkt etki ediyor.
Berkan-Ziyech-Demirbay formsuz, bu adamları 11 seviyesinde tutman gerek.
2. devre yaptığı değişiklere bak, bizim oyuna soktularımızdan aldığımız verime bak. İrfan-Maxim, İsmail-Amrabat, Nesyri-Dzeko. Bizde bu yok şuan. Oğuz'u da kullanmaya başladılar.
Mertens'in yerine koyacağın adam yok, Torreira-Sanchez-Osimhen bişey olsa yedeklerin 3 haftada seni şampiyonluktan eder. Orta sahada, defansta, kanatta her alanda şuan bize göre daha rahatlar.
Bizden iyi oynamıyorlar ama oyuncu konusunda daha rahatlar. Osterwolde harici sakatlık bile yaşamadılar.
Şampiyonuz falan diyolar klasik müptezel Fbliler benim çevremdekilerçevrenizde fenerli arkadaşınız fılan varmı ,ne diyorlar bu seneki bu defansif ve kısır oyunları için?
Şampiyonuz falan diyolar klasik müptezel Fbliler benim çevremdekiler
Aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Bizim noksanımız, onların artısı oluyor. 40 yaşındaki adam girince oyun değişiyor mu, evet. Maxim girince değişiyor mu evet. Yeri geliyor İrfan girince değişiyor mu, evet.Yav 4lü çıkacak bek nasıl yok Berkan kaç maç oynamadı mı.
Öbür taraftan saf bek orjinli adam var oynatacaksın.
Abi fenere gelince o giriyor kadro şöyle deniliyor 40 yaşındaki adam sahaya giriyor, ziyech gibi herif var lan elinde sen bu adamı kullanamıyorsun. Kan kusup kızılcık şerbeti içeceksin 1 ay sonra değiştir adamları.
Altı üstü 2 maç idare edecek 3 oyuncu sokamıyorsak o da bizim ayıbımız.
oyunu değiştiren oyuncudan ziyade üsttede yazdım - herfiler hep kalablık oluyorlar birinden biri fırsat buluyor 3 ya da 4 defa - bir şekilde giriyor top (genelde hakeminde itelemesiyle )Aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Bizim noksanımız, onların artısı oluyor. 40 yaşındaki adam girince oyun değişiyor mu, evet. Maxim girince değişiyor mu evet. Yeri geliyor İrfan girince değişiyor mu, evet.
Sende bizde kim var abi oyunu değiştiren? Bats belki gol atarsa kurtarıcı olabilir, Hatay ve Bodrum maçı gibi. Sara çıkmasın istiyoruz daha. Mertens 4 günde 180 dakika top oynadı, yerine Ziyech'i bile kullanamıyoruz. Dün Berkan'ı 3'lüde kullanıyoruz. Metehan-Sanchez-Berkan. Bu nedir diyesi geliyor insanın.
Oyuncuları kullanamıyorsak, güncel haliyle bu konuda daha iyiler denmesinde ne var?
Bugün yazdım 4'lü çıksak, dediğin gibi Berkan - Jelert falan koysak bile 3'lü oynamaktan daha iyidir ama bunu yapmıyoruz ve verim alamıyoruz işte yedeklerden. Hoca gözünden yazıyorum bek yok diye. Bana kalsa İcardi sakatlandığı gün 4'lüye geri dönerdim.
cengiz,kadroyu kısıtlı kullanmak hoca tercihi ben senın ne demek istedigini anladım haklısında aslınd ama hocanın tarzı bu 3yıldır kafasında 12 13 oyuncu belirliyor bunlardan biri ölmedigi sürece sezonu onlarla götürüyor digerleri sadece yedek oyuncusu işte bu kafa yapısını kırması lazımAynı şeyden bahsediyoruz zaten. Bizim noksanımız, onların artısı oluyor. 40 yaşındaki adam girince oyun değişiyor mu, evet. Maxim girince değişiyor mu evet. Yeri geliyor İrfan girince değişiyor mu, evet.
Sende bizde kim var abi oyunu değiştiren? Bats belki gol atarsa kurtarıcı olabilir, Hatay ve Bodrum maçı gibi. Sara çıkmasın istiyoruz daha. Mertens 4 günde 180 dakika top oynadı, yerine Ziyech'i bile kullanamıyoruz. Dün Berkan'ı 3'lüde kullanıyoruz. Metehan-Sanchez-Berkan. Bu nedir diyesi geliyor insanın.
Oyuncuları kullanamıyorsak, güncel haliyle bu konuda daha iyiler denmesinde ne var?
Bugün yazdım 4'lü çıksak, dediğin gibi Berkan - Jelert falan koysak bile 3'lü oynamaktan daha iyidir ama bunu yapmıyoruz ve verim alamıyoruz işte yedeklerden. Hoca gözünden yazıyorum bek yok diye. Bana kalsa İcardi sakatlandığı gün 4'lüye geri dönerdim.
okan hocayı eleştirirken aslında demek istediğimi özetlemişsin hocam.cengiz,kadroyu kısıtlı kullanmak hoca tercihi ben senın ne demek istedigini anladım haklısında aslınd ama hocanın tarzı bu 3yıldır kafasında 12 13 oyuncu belirliyor bunlardan biri ölmedigi sürece sezonu onlarla götürüyor digerleri sadece yedek oyuncusu işte bu kafa yapısını kırması lazım
berkan ziyech hatta demirbay hatta eyüp
jelert bu cocukları hic kullanmıyor oyuncu oynadıkca form tutar özguven kazanır
ziyech bize kac tane mac aldı
keza demırbayda aldı
yani senın şu yazdıgın sorunun temeli kadro darlıgı degil aslında yani hoca tercihi ona bunu yanlıs yapıyorsun diyecek biride yok misal fenerde acun mouyu uyarmış yerlileri ve nesrinide kullan diye
gerçi onlarda yine aynı seyi söylüyorum tadic ve dzeko sakatlansa hapı yutarlar bu ikisi dısında sahaya akıl koyan mac cözen adamları yok
ama bizim işte hocanın inatçı olması cok agrıtıyor basımızı