SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

Yayinci kurulus ve tff fb yi yarışta tutmak için elinden geleni yapıyor. Geçen sene de aynıydı. Değişen bir şey yok. Biz ne yapacağız ona bakmak lazim.

su pozisyonda var devreye girmiyorsa art niyetin tillahi vardir , bunu gundemden dusurmemek gerekiyor.

@denizcoban_'dan Fenerbahçe - Gaziantep FK maçında çok konuşulan pozisyonla ilgili çarpıcı yorum "Becao'ya dikkat edelim. Önce karşılıklı, kabul. Arda, bana göre tutmuyor ama kurtulmaya çalışıyor. Şu anda forma omuza kadar çıktı. Arda, topun oyunda kaldığını ve orta yapılacağını gördü. Kurtulmak istiyor. Arda, topun oyunda olduğunu görünce iyi niyetle devam etmek isterken Becao, tutup formayı çıkarttı. Çelmeyi hakem görmedi, peki video yardımcı hakem..." (beIN Sports)

Resim

Genç hakem yetiştiriyoruz bahanesiyle maçların içine etmeye başladı bu yeni hakemler özellikle de fbnin lehine bizim aleyhimize oluyor bu işler hacıosman boşuna yabancı var karşıtı değil birilerinin işine gelmez yabancı var geçen sezondan biliyoruz zira

Yine fenerin rakibinin min 2 penaltısının verilmediği, kendilerinin boş beleş penaltı aldığı, bizim de doğrandığımız bir haftanın sonunda, bu düzeni yıkacağız diyen bi acun ılıcalı. Türk futbolu bunlara kaldı. Aklımız ve vicdanımızla alay ediliyor. Daha da kötüsü bunlara inananlar var. Bu adamı boykot etmeyen kendine Galatasaray lıyım demesin.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O.Ç. şikebahçeli zaten. İfşa olmuştu eski fanatik paylaşımları. Bu da öyledir.
Yeni hakemleri yetiştiren herif zaten hasta şikebahçeliymiş. O yüzden sadece kendi adamları çıkıyor piyasaya. Aynen fetö gibi kendi adamları sokuyorlar.
İstedikleri gibi bunları Şampiyon yaparlarsa futbolu izlemeyi bırakırım. Bıktım artık bunlardan.

Dünkü maçın hakemi Alper Akarsunun da şikebahçeli olduğu ortaya çıkmış.
Yapı bu sezon iyice organize olmuş durumda. Erden Timur gibi kulübün haklarını savunacak adam yok nasıl olsa

Kimse konusmamis ama macin kirilma ani buydu

Bunun öncesi de de buna benzer düdükle oyunu durdurdu antep atağa giderken
Antebi olasi 2 golden etmiş ve fbsine gol attirmis bi nevi orta hakem.vardaki kadar suçlu.bu fbnin maclarini şaibeli yöneten genç hakemlerin bi listesini yapalım sözlükte,sonra sosyal medyada emre malok ve hakan ceylan gibi adini duyururuz

su pozisyonda var devreye girmiyorsa art niyetin tillahi vardir , bunu gundemden dusurmemek gerekiyor.

@denizcoban_'dan Fenerbahçe - Gaziantep FK maçında çok konuşulan pozisyonla ilgili çarpıcı yorum "Becao'ya dikkat edelim. Önce karşılıklı, kabul. Arda, bana göre tutmuyor ama kurtulmaya çalışıyor. Şu anda forma omuza kadar çıktı. Arda, topun oyunda kaldığını ve orta yapılacağını gördü. Kurtulmak istiyor. Arda, topun oyunda olduğunu görünce iyi niyetle devam etmek isterken Becao, tutup formayı çıkarttı. Çelmeyi hakem görmedi, peki video yardımcı hakem..." (beIN Sports)

Resim
Icerde bile zor kazanıyorlar.bodrum maçından sonra sivas ve antebi net yanlı hakem kararlariyla yendiler.kayseri hadi neyse bile diyemiyorum,o maçın da irzina gecildi.

çevrenizde fenerli arkadaşınız fılan varmı ,ne diyorlar bu seneki bu defansif ve kısır oyunları için?
Dün twitterda denk geldiğim muhabbet:'osayının pozisyon penaltı ama olsun kanka gs ya neler calinmadi senelerce',penalti yapan becao için de şunu diyolar: hayvan gibi herif nasıl yapışıyor rakibe,derbide oynasaydi osimheni durdururdu kesin. Şu zekada heriflerle nasıl muhabbet edeceksin

41 yaşıma dün girdim 35 yıldır üst düzey maç izlerim bu sezon ki Okan hoca kadar dar kadroyla devam eden hoca görmedim.
2 sebebi var 1 puan kaybetmekten korkuyor 2 ziyech jelert berkan demirbay nelson yusuf gibi adamlara güvenmiyor.
1 şeyi net unutuyor bu adamlar bu güvensizliği hissediyor
Kaka atıyoruz ama ziyech ve demirbay dayım bu haldeyken sorumlusu Okan hoca.
Bu garip tuhaf rotasyon takıntısına son vermezse bu sezon gider geçmiş olsun.
Sabahtan akşama demirbayı niye oyuna aldın diye eleştiriliyor hoca. Hakedene hak ettiği süreyi veriyor hoca, formayı alamayan kendine baksın

Oguzu kazanmalari hiç iyi olmadı tam Okan hocamın elinde parlayacak topcuydu

ozaman asil suclu TFF degil yayinci kurulus, ozaman yayinciya karsi birseyler yapmaliyiz. gerekirse beine karsi kulübümüz aciklama yapsin. zaten bazi celiskiler var. örnegin bizim lehimize bir pozisyonu defalarca gösterip aslinda yanlis kararmis gibi gözümüze sokuyorlar. ayrica misal lehimize bir hakli foul veya bir kartlik müdahelede okadar hizli tekrarini veriyorlarki anlayamiyorsun. fbde böyle olaylar resmen slow motion oynatiliyor. demek asil suclu yayinci kurulus bein.
Suçlulardan biri renktaş. Sadece yayıncı kuruluş değil. TFF de MHK içinde de görev adamları dolu. Ben demiyorum bak Galatasaray başkanı açıklıyo. Hakeme MHK başkanı görev veriyor oda görevini yapıyo. Fenerli yöneticiler tff binasından çikmiyor. Buralarda görev yapan bir sürü imsanın sosyal medya hesaplarında fanatik fbli olduğu ortaya çikti eski paylaşımlarında. Sildiler hepsini. Utanma olsa zaten istifa ederlerdi. Hadi onu geç adalet olsa istifa ettirilirlerdi. Futbol dışında Galatasaray maçına rakip takım forması ile gelen hakem var. En son Alanya fener maçında elini cebine götürüp kırmızıyı veremeyen. Coookkk pis işler bunlar. Tamamen kurulların def edilmesi gerekiyo. Hepsi hemde ama bunu yapacak tek güç var. Oda yapmaz. İngilizler holiganizm belası için yıllarca Avrupa ya gitmedi. Ama sonunda pisliği temizleyip yoluna devam ettiler. Bizde buda mümkün değil. Temizlik derken birine 6 yıldız verirler. Diğerini men ederler filan yine katikulle döner. Nerden tutsam elimde kalıyo. Kim nasıl bu ülkedeki futbolu düzeltebilecek hiçbir fikrim ve beklentim yok

Geri
Üst Alt