Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.128
- 51.130
- 3.683
Emre ve Vasfiyle beraber kupon yapsanıza merak ettim nasıl 1 kupon çıkacaktamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre ve Vasfiyle beraber kupon yapsanıza merak ettim nasıl 1 kupon çıkacaktamamdır
Kıymalı pide deyip daha da çıldırtalımLan birak konussun kendi kendine etli ekmekle ne munakasaya giriyon kanks yav
@Savaş Barış Onur'um bana Yusuf Demir'i Fm 21'de al diye önermiştiYa ne yusuf demiri ALLAH AŞKINA
Olay fiziksel değil mental dinlenme. Top 6 premiere leauge takımları yapıyor bu rotasyonu. Biz de yapmalıyız. Büyük oranda bu maç yapacak hoca diye düşünüyorumNe dinlenmesi üstad bir dahaki maça 7 gün var
7 günde de kendilerine gelemiyorlarsa yapmasinlar bu sporu
Bu yorgunluk işi artık baydı.Yorumcusundan teknik adamına kadar yorgunluk aşağı yorgunluk yukarı yeter arkadaş.10 gün aralar oldu ne yapalım o zaman bazı oyunculara bir ay izin verelim.Ne dinlenmesi üstad bir dahaki maça 7 gün var
7 günde de kendilerine gelemiyorlarsa yapmasinlar bu sporu
Üstad derbinin sivas maçından önce olması iyi oldu. Oradan çıkacak sonuca göre sivasta beraberlikte işimize yarayabilirSivas maçı puan kaybı kokuyor zaten. Paşa örneği de var. Bir sonraki maça da 7 gün var. Rotasyon falan olmamalı. Çok yapacaksa Avrupa maçında yapsın rotasyonu. Sanki 20 puan öndeyiz. Fener sadece 5 puan arkamızda.
bjk-1 fb-1Üstad derbinin sivas maçından önce olması iyi oldu. Oradan çıkacak sonuca göre sivasta beraberlikte işimize yarayabilir
Yok abi baska paketle gel banabjk-1 fb-1
sivas-3 gs-2
Kabul mu
yaw ne beraberliği falan allah aşkına real madridle mi oynuyoruzÜstad derbinin sivas maçından önce olması iyi oldu. Oradan çıkacak sonuca göre sivasta beraberlikte işimize yarayabilir
Sivas maclarinda son 6 mac 2 galibiyetimiz varYok abi baska paketle gel bana
Bundan kazancımiz ne