⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Okan hocamın değerini bilelim. Oshimen icardi gibi oyuncuların mutevazliginin değerini bilelim

Rotasyon falan olmamalı o hakkımızı Kasımpaşa maçında kullandık ve sonuç ortada. En iyi 11 çıkmalı ve bu maçı net şekilde kazanmalı sonraki maça zaten 6 gün var ;

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Barış
Torreira Sara
Sallai Mertens Yunus
Osimhen

+ Metehan, Nelsson, Berkan, Kerem, Yusuf, Ziyech, Batshuayi

Ya ne yusuf demiri ALLAH AŞKINA
@Savaş Barış Onur'um bana Yusuf Demir'i Fm 21'de al diye önermişti :D Pl'de oynuyodu :D Satın alma opsiyonuyla kiraladım.Yazın gelir gelmez Milli Takımla turnuvaya gitti ordan takıma gelince önce başı döndüğü için daha sonrasında ise gripten dolayı oynamadı :D 1 ay oldu takımla antrenmanlara başlayalı şimdi de antrenman sistemini beğenmiyomuş :D Yerine hemen oyuncu bakması için ekibimden rica ettim :D Oyunda böyle yapıyosa antrenmanlarda ne yapıyodur bu kanks yav :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne dinlenmesi üstad bir dahaki maça 7 gün var

7 günde de kendilerine gelemiyorlarsa yapmasinlar bu sporu
Bu yorgunluk işi artık baydı.Yorumcusundan teknik adamına kadar yorgunluk aşağı yorgunluk yukarı yeter arkadaş.10 gün aralar oldu ne yapalım o zaman bazı oyunculara bir ay izin verelim.
Bazı futbolcuların kötü oynaması yorgunlukdan falan değil.Hep okan buruk ve taraftarlarım mazereti.
Devre arasında artık doğru takviyeler yapılmalı.Rotasyon yapacak kadar güvenmiyorsan oyunculara neden turarsın takımda.

Ne rotasyonu yav söyle çıkar okan hoca
Mus
Metehan sancez apo
Yunus sara torreira barıs
Mertens sallai
Osimhen

Sivas maçı puan kaybı kokuyor zaten. Paşa örneği de var. Bir sonraki maça da 7 gün var. Rotasyon falan olmamalı. Çok yapacaksa Avrupa maçında yapsın rotasyonu. Sanki 20 puan öndeyiz. Fener sadece 5 puan arkamızda.

Sivas maçı puan kaybı kokuyor zaten. Paşa örneği de var. Bir sonraki maça da 7 gün var. Rotasyon falan olmamalı. Çok yapacaksa Avrupa maçında yapsın rotasyonu. Sanki 20 puan öndeyiz. Fener sadece 5 puan arkamızda.
Üstad derbinin sivas maçından önce olması iyi oldu. Oradan çıkacak sonuca göre sivasta beraberlikte işimize yarayabilir

Bence biz puan kaybını goztepe maçında yapacağız bize en ters oyunu onlar oynuyor o yüzden sivasi bir mucizeyle yenmeliyiz

aga galatasaray niye puan kaybediyor
gidin feneri beşiktaşı tutun

Geri
Üst Alt